Åse bor i Bergen, Norge.

Posted by on Jun 12, 2013 in Uncategorized

Åse bor i Bergen, Norge. Hun har adoptert hunder og katter fra Norge og Spania, og nå også en hund, Maja, fra Romania. Det bor rundt 600 andre hunder på våre hjelpesentre som venter på noen som Åse. Om ikke fra Norge, så kanskje fra Nederland, Storbritannia eller andre steder. De fleste Rumenere er skamfulle eller irriterte over gatehundenes tilstedeværelse, men behandler ikke hundene humant. Mennesker som Åse gjør at vi fremdeles beholder håpet på at noen forstår viktigheten av arbeidet vårt, respekterer hva vi gjør og oppmuntrer og promoterer vår virksomhet. I tillegg til å støtte oss økonomisk, kan du komme og jobbe som frivillig hos oss eller du kan dele våre aktiviteter og nyhetsbrev på nettet. Om du ser etter et loddent familiemedlem, ber vi deg huske på oss. Vi har mange vakre, smarte, friske og sunne hunder i alle størrelser, farger og fasonger som venter på deg. 


Klikk på bildet for en se videoLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>