OPPDATERING: I løpet av 2012 samlet vi inn nok penger til å kjøpe de første to hektarene med land. Så fort vi kan samle inn det resterende beløpet slik at vi kan dekke kjøpet av totalt 10 hektar, kan vi flytte de første hundene tilbake til ‘villmarken’, hvor de vil kunne leve i frihet med veterinærtilsyn (vaksineringer, behandling av parasitter osv) og med tilgang på skikkelig fôr fra utplasserte foringsstasjoner.

 

I samarbeid med vår advokat vil vi inngå en skriftlig avtale med hver enkelt giver som ønsker å kjøpe et eller flere hektar med land for oss. Selv om utenlandske statsborgere ikke kan eie land i Romania, vil vi gladelig signere på at vår organisasjon frasier seg retten til å bruke landområdet til andre formål eller å selge det videre. Den eneste hensikten med dette reservatet eller landområdet, skal være å imøtese behovene til hunder som ikke har noen mulighet til å få et godt liv i en kennel, uavhengig av hvor moderne denne måtte være.

 

Vi ber om din hjelp til å gi våre hunder en bedre livskvalitet. Dess raskere vi får samlet inn nok penger for landområdet og inngjerdingen, dess raskere kan vi kjenne stoltheten over å ha gitt noen hundre hunder et mye lykkeligere liv. Jeg tror ikke denne følelsen kan måles i penger. Besøk gjerne prosjektets nettside:

 

Kjøp en billett til friheten for noen av hundene i våre kenneler:

grønn billett for en donasjon på opptil 500 EUR

En grønn billett for en donasjon på opptil 500 EUR (eller tilsvarende i din valuta/USD)

Grønt er symbolet på våren når alt våkner til liv. Grønt er livsstilen mennesker velger når de ønsker å ta vare på naturen. Grønt symboliserer respekt for hele vår verden og alle dens livsformer.

 

gul billett for en donasjon på 500 til 1000 EUR

En gul billett for en donasjon på 500 til 1000 EUR

Gult kan bringe tankene til høsten, når noen livssykluser avsluttes. Dette er den tiden på året da hjemløse valper fødes bare for å fryse i hjel i kulden som snart kommer, eller sulter slik at kroppene deres blir misdannede av feilernæring, blir syke og dør fordi de mangler vaksiner mot sykdom og forebyggende behandling.

 

blå billett for en donasjon på 1 000 til 1 500 EUR

En blå billett for en donasjon på 1 000 til 1 500 EUR

Blått er håpets farge. Mennesker som bryr seg om disse forsømte og mishandlede hjemløse hundene står sammen i håpet om at vi kan lage en bedre fremtid for de stemmeløse sjelene som ofte omtales som ‘menneskets beste venn’. Hundene kjenner ikke til våre håp og drømmer, men de kan forstå og føle på forskjellen mellom et dårlig og et godt hundeliv. Vårt moderne samfunn gir oss muligheten til å utgjøre en forskjell for disse hundene.

 

hvit billett for en donasjon på 1 500 til 2 000 EUR

En hvit billett for en donasjon på 1 500 til 2 000 EUR

Hvitt kan symbolisere følelsesmessig renhet. En forståelse for det akutte behovet for å flytte noen av våre hunder fra kenneler – et fengsel der de kanskje må tilbringe resten av livet – til friheten. Til et sted hvor de vil få store, trygge områder å løpe, leke og leve i flokk. Eller det kan symbolisere vinteren – når iskalde dager gjør lidelsene til hjemløse hunder som vandrer gatelangs på frosne poter og med is i pelsen på leting etter en matbit enda større.

 

ød billett for en donasjon på 2 000 til 2 500 EUR

En rød billett for en donasjon på 2 000 til 2 500 EUR

Rødt kan symbolisere de hjemløse dyrenes lidelser år ut og år inn – mishandlet, torturert, drept. Født inn i et likegyldig samfunn, som en skamfull hemmelighet.

 

regnbue-billett for en donasjon på 3 000 EUR eller mer

En regnbue-billett for en donasjon på 3 000 EUR eller mer

Regnbuen kan symbolisere en god venn som ikke lenger er fysisk tilstede, men som lever videre i våre hjerter og våre tanker. Det kan være et menneske eller en hund eller en katt..eller en annen sjelevenn som har berørt og endret våre liv.

Det sies at om du ser en regnbue, vil du bli velsignet. Når du elsker hundene slik du gjør, trenger du ikke se en regnbue for å vite at du allerede er spesiell og har et velsignet hjerte.

 

Enhver som gir støtte til dette prosjektet, vil få en gave til minne om sin sjenerøse bidrag til hundrevis av hunders lykke.

 

Donasjoner kan gis på flere måter:

[tab][/fusion_old_tab]

 

Norske givere bes bruke denne bankkontoen:

Kontonavn: ROLDA
Kontonummer: 6219.13.48082

 

Naturreservat for ikke-adopterbare hunder Logo

Eller

Via PayPal til denne e-post adressen roldaro@gmail.com eller ved å bruke PayPal-knappen på våre nettsider, rolda.org  Vennligst spesifiser at din gave gjelder ‘wild habitat for dogs