dogs_borghild
Jeg har adoptert 2 hunder fra Rolda, KAISA (Asia) & CARLOS.
Kaisa er “en stor hund i en liten kropp”.
Hun er morsom, en super venn, og virkelig vakker med sin sjokoladebrune pels..
Hun har alltid vært frisk, bortsett fra noen små problemer med øynene (hun får av og til infeksjoner som må behandles).
Jeg adopterte henne i juli 2011, og hun er et høyt elsket medlem av familien.

Carlos er bare snill!

Han er så elskelig og forsiktig. …lager ikke oppstyr om noen ting!
Han er vakker, med tykk og deilig svart pels.
Han har alltid vært frisk! …det eneste problemet han har hatt er en dårlig tann som måtte fjernes da han ankom.
Carlos ble adoptert i oktober 2011, og han er høyt elsket her.

Fra Borghild


MicaMICA kom til oss sommer 2010. En utrolig snil og søt liten jente, den enkleste hunden jeg kan forestille meg!
Hun er helt frisk og er har altid en god humør: solstrålen i huset vårt! Hun føler seg godt til rette hos oss, og ligger gjerne tett mot store søsteren sin, Zelda, eller under dynene til mama . Da hun ankom hadde hun en liten infeksjon i en frø-sår i poten, fordi hun måtte stå i tisset sitt den lange reisen til Norge. Den ble behandlet med en gang og da ble også tennene renset: de er fortsatt pene nå. Pelsen hennes er så vakker og myk. Mica gjør meg så glad hver gang hun ser på meg, hun er bare helt utrolig!

Fra Kirsten


Jeg adopterte SERA. Hun er frisk og elsker familien sin, spesielt min andre hund fra før Sofie. Hun elsker å leke og kose. ( og hun virkelig elsker sengen-min seng) vi måtte også fjerne en dårlig tann når hun kom. Hun liker ikke andre hunder (som vi møter ute ) men vi bare passerer de rolig. Kommer de inntil oss sier hun klart ifra at hun ikke vil ha noe med de og gjøre, og det går fint. Men hun er verdens beste hund! Søsteren min har 4 hunder, og Sera elsker de!! Tusen takk Dana for at du har gitt meg en så vakker og elskverdig hund!

Fra Monica


SoloSOLO er frisk og rask. Elsker kos og oppmerksomhet fra folk han kjenner og stoler på.Trenger tid med nye mennesker.Han nyter livet og elsker å bli med på turer. Skogsturer og bilturer er det samme, bare han får være med Snill,underdanig og god gutt. Solo er livet og hjertet mitt.

Fra Marit


Sir1SIR var en liten redd gutt da jeg hentet ham hjem i august 2012. Han lå på soverommet mitt i to dager før han ville komme å være med meg. Nå er han en glad hund som ønsker masse kos,stoler på meg og ligger i sengen min om natten. Han er også alltid løs på gården her og på turer i skogen. Han er helt frisk .. aldri hatt sykdommer

Fra Rita

Sir2

Sir3


Mike

MIKE arrived in february 2012. He is a healthy and happy dog./Mike kom i februar 2012. Han er en frisk og glad hund.

Fra Unn Grete


 

Honey1HONEY er den beste hunden vi kunne ha ønsket oss. Hun er rett og slett vakker, både på inn- og utsiden. Hun er snill, vennlig, intelligent og leken. Det finnes ikke et menneske som ikke faller for henne, barn som voksne. Hun er helt frisk og har ikke hatt noen som helst problemer med helsa siden vi fikk henne for 2,5 år siden. Vi elser henne og ville aldri gi henne fra oss igjen!

Fra Corinna


Alma

ALMA kom til meg 9 mars 2012 , 8,5 år, kunne aldri drømt om å få en så god sjel venn da alma kom måtte ho ha litt mer fett på kroppen og måtte trekke 4 av de lange hjørnetennene da de var veldig slitte fra det livet ho har levd, men ellers så var / er ho fin på alle måter alma er en god, veldig rolig hund, sover i senga mi, elsker kos, mat og være med barn.

Var veldig forsiktig i starten, men aldri vist tegn til agresiv atferd selv i truet / skremende situasjoner hun går fint å pyntelig unna situasjonen mine 2 barn var 9 år og 10 mnd da ho kom. Min lille gutt på 10 mnd kan ta kjøttbein og mat ut av munnen på henne å det allerede på dag 3. Går løs sammen med både kanin og katter viser ingen interesse for å ta / jage noen dyr verken fugl eller mus ho er god tvers igjenom  Alt ho trengte var kjærlighet ho har god tatt å glidd rett inn i famillien som ho aldri har vært noen aen plass hun er litt sky for andre hunder, men går fint forbi å går litt unna, men hunder ho har blitt kjent med går ho kjempefint sammen med.

Litt sky for fremmede menn, men med tolmodighet og forståelse så blir det bedre og bedre Er kjempe fornøyd med alma, å av henne har jeg sett å lært at det er aldri forsent å bli elsket å bygge tillit en må bare lese å ta signaler å vise respekt / forståelse for dens fortid å den gjør alt du vill. Så tuuuusen takk for en fantastisk nydelig dame du har gitt meg kunne aldri tenke meg å være uten henne.

Fra Betzy