Store Shelteret – Inntrykkene

Det store shelteret er nettopp det, stort. Det er mange hunder og det er tidkrevende å gi alle litt individuell oppmerksomhet men det er så verdt det. Noen av de er litt sky eller redde men mesteparten kommer løpende rett opp til gjerdet og vil ha kos.

Burene er rene og hundene er friske og sunne og du kan se på måten de reagerer på folk at de blir tatt godt vare på.

Du kan også se det i forholdet mellom hundene og mennene som jobber der. De kjenner hverandre. Og noen av hundene som var liveredde da de først kom dit er nå de første som kommer løpende opp til deg for å hilse.

Det er selvfølgelig ikke idéelt, det idéelle er jo et hjem, men hvis du noengang har sett et offentlig shelter (PS) fra innsiden eller de elendige omstendighetene noen av gatehundene lever under så er dette hundehimmelen sammenlignet.

silje_summer2014_2

silje_summer2014_14

silje_summer2014_15

 

Lille Shelteret Inntrykkene

Det lille shelteret er en helt annen opplevelse. Flori er det snilleste mennesket du noengang vil møte og hun elsker virkelig hundene “sine“. Og de elsker henne!

Du kommer mye tettere på hundene der da de mest sosiale går løse i den nydelige hagen og innhegningene mye mer åpne så det lettere å få kontakt med hundene der også. De har hundehus og bur som de kan legge seg i men stort sett så henger de sammen i skyggen og slapper av eller leker. Det er en hytte der også med et lite kjøkken og bad så det er jo veldig praktisk for besøkende eller frivillige og også hvis du vil ha litt alenetid med en av hundene.

Det jeg har gjort mest mens jeg har vært her er å sitte under kirsebærtrærne med hundene og kose og leke med de eller bare se på de, hvordan de omgås hverandre og forholdene de har seg imellom og jeg kunne gjort det for alltid tror jeg.