Viktig melding! Fra Februar 2016 vil partnerskapet mellom ROLDA og vår hovedsponsor endres. Den dårlige nyheten er at de månedlige donasjonene fra vår sponsor vil bli redusert med 40% .

Det store hjelpesenteret ble bygget i 2007 og har vært drevet alle disse årene nesten utelukkende takket være vår lokale sponsor. For å dekke reduksjonen i månedlige donasjoner, må vi være kreative og finne alternative finansieringskilder.

Med så mange veldedige formål som ber om hjelp og som gjør sin gjerning i et samfunn preget av økonomisk krise, vil dette kun være mulig med deres hjelp!

Bli medlem i Gatehunder fra Romania – dyrene trenger deg!

 

Hvorfor trenger vi medlemmer og månedlige donasjoner heller enn enkelt-gaver?

På grunn av de endrede omstendighetene, trenger vår organisasjon en stabil inntekt – vi må vite hva som er maksimumsbeløpet vi har råd til å bruke den neste måneden. Daglig blir vi bedt om å hjelpe skadede, mishandlede hunder – eller å hjelpe fattige mennesker som ikke har råd til å betale veterinærregninger eller å sterilisere sitt familiedyr. Daglig ser vi hunder som sulter i gatene og som desperat trenger mat for å overleve.

Pino

Bilde: BOSTON, en hund med tre ben

Hunder som Boston lever i dag fordi det store hjelpesenteret eksisterer. Men hva som vil skje med dette stedet i løpet av de neste månedene er helt avhengig av deres medfølelse og vilje til å gjøre en innsats – måned etter måned – for å sikre en oss jevn inntekt slik at dette prosjektet kan drives videre.

Siden det store hjelpesenteret ble bygget, har 8 000 hunder fått en ny sjanse – blitt sterilisert, oppstallet, rehabilitert og fått medisinsk behandling. Redningsarbeidet kan fortsette med din hjelp.

Vi må samle inn 10 000 Euro hver måned, ellers blir vi nødt til å:

  • Begrense antall hunder vi kan ta imot (nye hunder reddet fra gaten)
  • Begrense antall hunder vi pr. i dag har boende ved senteret
  • Redusere antall medarbeidere og begrense vårt arbeid

ROLDA sin policy er å ikke avlive friske dyr. Vi gir hver eneste hund en sjanse til å få best mulig omsorg, tak over hodet og forbereder hver enkelt hund på å kunne bli et trygt familiedyr. Vi ønsker ikke et overfylt hjelpesenter eller å ta inn flere hunder enn vi har råd til å ta hånd om på en ansvarslig måte.

Om du deler vår visjon, bli medlem og støtt vår redningsaksjon i Romania.

Alternativt kan du gi en månedlig donasjon som vil gjøre det mulig for oss å redde flere hunder fra en sikker død og hjelpe oss å ta vare på de hundene vi allerede har.

Medlemskontingent/måned: 100 NOK og

Du vil motta en unik gave som er håndlaget i Romania. Eller du kan…

Medlemskontingent/år: 1,200 NOK

Livstidsmedlemskap 5,000 NOK

Få medlemskortet ditt i dag, og hjelp våre 700 hunder!

 

 

 


og Kontonavn: ROLDA
Kontonummer: 6219.13.48082
Norge