Galati ligger 25 mil fra Bucuresti, tar ca 3,5 t å kjøre med bil. ROLDA sine sheltere ligger “på landet” utenfor byen Galati. Byen er dessverre kjent for sitt offentlige mottak for hunder, hvor det er forferdelige forhold.
Det ikke så mange vet er at byen Galati også har et offentlig mottak nr 2, som dessverre de fleste har glemt eksisterer. I motsetning til det beryktede PS nr 1, så det ut til at hundene her fikk mat. Det er ingen steder som har midler eller kapasitet til å hjelpe dem ut, og om så skjedde ville det bare fylles opp med nye hunder.
Målet må være og forhindre at hunder ender opp i offentlige mottak, ved å støtte opp om kastrering og adoptere hunder fra blant annet Rolda, slik at det blir en ledig og trygg plass til de som lever på gaten.
PS1
 PS1
 PS1
 PS1
 Photos copyright: Hege Jurs