Dana og gatehunder

Enkeltmenneskets makt

Du trenger ikke donere mer enn 1 Euro for å hjelpe våre 700 hunder, med mindre du ønsker det.

Du trenger ikke bruke mye tid på oss, med mindre du ønsker det.

Du trenger ikke møte vårt team av frivillige i Norge, med mindre du ønsker å møte noen fantastiske mennesker som har dedikert livene sine til å hjelpe Rumenske hunder, og derfor bruker både mye tid og egne penger på dette.

Om du ønsker å hjelpe, må du vite at vårt Styre består av frivillige supportere.

92-98% av våre totalinntekter fra gaver og donasjoner går direkte til å ta vare på dyrene våre. Som alle andre veldedige organisasjoner, trenger vi økonomisk støtte, men også frivillige hjelpere som besøker oss og hjelper oss i vårt arbeidet.

Men det er ikke derfor jeg skriver til deg.

Jeg vil gjerne få sende deg oppdateringer om vårt arbeid.

Vi har 700 logrende haler og 700 historier å fortelle alt takket være snille, gavmilde mennesker som deg – og derfor trenger vi din e-post- eller gateadresse. Og du trenger ikke være redd for at vi skal sende deg 700 e-poster/brev!

Vi ønsker bare av å til å få sende deg en oppdatering, kampanjeinformasjon eller en nyhetsbulletin. Du kan være trygg på at dine personlige opplysninger blir behandlet konfidensielt og ikke vil bli publisert. Det er en del av vår policy å aldri dele eller selge sensitiv informasjon videre uten din godkjennelse.

Det er ingen andre forpliktelser for deg, og du kan velge å slettes fra listen ved å sende oss en e-post med ditt navn og ‘remove’ i emnefeltet. Dyr drepes hele året rundt, eller mishandles, sultes og lever i lidelse – selv i religiøse høytider menneskene feirer (som jul og påske)

Vær så snill å gi oss muligheten til å sende deg oppdateringer om vår arbeid, så kan vi forhåpentligvis sammen redde flere dyr.

Vi takker deg for at vår stemme blir hørt!

Med deg ved vår side kan vi gjøre en forskjell!
Etternavn *
Fornavn *
E-post *
Gate, husnummer *
Postnummer, by *
Land *
Telefon
"Ja, jeg vil gjerne få informasjon om de nyeste sakene fra ROLDA Gatehunder fra Romania på e-post"

"Ja, jeg vil gjerne ha oppdateringer om kampanjer fra ROLDA Gatehunder fra Romania på e-post"