700 hunder trenger desperat din hjelp!

Vår lokale sponsor har redusert sine månedlige donasjoner til vårt store hjelpesenter. Dette har innvirkning på den daglige driften ved senteret hvor 700 hunder reddet fra døden blir tatt vare på og forberedes på å kunne adopteres bort til nye hjem.

I tillegg har våre 60 hunder ved det mindre hjelpesenteret ingen fast sponsor og deres fremtid er derfor usikker.
Situasjonen kan bli såpass alvorlig at vi blir nødt til å stenge det mindre hjelpesenteret dersom vi ikke får positive tilbakemeldinger i løpet av de nærmeste ukene.

700 hunder trenger kvalitetsfôr og deler av hjelpesenteret trenger utbedringer og oppgraderinger for å tilpasses EU-standard.

Alt vi har utrettet så langt hos ROLDA, er takket være våre generøse sponsorer og private støttespillere. Når donasjonene stopper opp, står vi ansikt til ansikt med en kritisk situasjon og en stor bekymring for fremtiden. Vi bekymrer oss over hundenes velferd – disse hundene vi tok ansvar for når vi reddet dem fra et hjemløst liv på gaten.
2 puppiesI dag reddet Flori ved det lille hjelpesenteret enda to morløse, hjemløse valper. Hun kunne ikke bare etterlate dem for å dø i veikanten. Hun badet dem, matet dem  – og like etterpå sov de som to små engler.
Hver dag finner våre team hunder som trenger vår hjelp. Hunder som overlever om vi redder dem inn fra gaten, men som raskt vil dø eller bli fanget inn og plassert i de offentlige kennelene for sakte å sultes i hjel om vi snur ryggen til dem.

Vær så snill å hjelpe oss med å gi alle våre hunder mat!

  • Du trenger ikke ha noen PayPal-konto eller  bank kontonummer: 6219.13.48082
    Eller
  • Gi månedlige donasjoner til hundene ved det lille hjelpesenteret!
    Eller
  • Bli sponsor for en hund du liker spesielt godt!

Våre hjelpesentre trenger reparasjoner og utbedringer. Hjelp oss å gi våre hunder best mulig omsorg!

Kennel needs repair

40 av våre 120 kenneler trenger utbedringer – betongen må fornyes og behandles for langsiktig motstandskraft mot hundeurin og desinfeksjonsmidler.

Kennel floor needs repair

Det rustne taket må males. Vi vil bruke en økologisk maling som ikke vil være skadelig for hundenes helse.

Rusty roofs need re-painting De ansattes pauserom og containeren der vi lagrer hundematen var gamle allerede når vi fikk dem. Nå trenger de store reparasjoner for å bli trygge og funksjonelle.

Container for food storage

 

 

Container for workers need repairs

 

 

Hjelp oss å gi våre hunder best mulig omsorg!