Den fineste arven du kan etterlate

Gir du en testamentarisk gave til ROLDA Gatehunder fra Romania, gir du en gave til framtiden. En testamentarisk gave til ROLDA Gatehunder fra Romania bidrar til å beskytte både dyr, mennesker og leveområder. Den styrker vårt arbeid for at mennesker skal kunne leve i harmoni med naturen.

Det finnes mange gode grunner til å skrive et testamente. Du viser tydelig hva som er ditt siste ønske, og på denne måten kan du skåne dine etterlatte for den vanskelige oppgaven det er å fordele verdier. Du kan være tydelig på hvem som skal ha hva. Dersom du i tillegg ønsker å inkludere en god venn eller et godt formål, må du skrive et testamente for at dette skal være gyldig etter din død.

Vi råder deg til å ta kontakt med en advokat fordi loven stiller endel krav til utforming av et testamente.

Vi er tilgjengelig for deg hvis du føler behov for mer informasjon eller hjelp fra oss. Det å skrive et testamente er en prosess som kan ta tid.

Vi forstår at familie og mennesker du er glad i kommer først.

Vi respekterer din rett til full diskresjon (selv om vi gjerne vil ha kontakt for å få takket deg).
Du kan endre ditt testamente når som helst, bare dette gjøres formelt riktig.

Vi garanterer at din gave gitt ved arv blir brukt i pakt med dine ønsker.

Vi er like takknemlig for alle gaver. Din gave behandles i ydmykhet og respekt.

Vi har arbeidet i over 10 for dyr i Romania og har oppnådd flotte resultater. Vi lover å fortsette med dette så lenge naturen og dyr trenger en tydelig stemme.

 

Klikk her for Eksempel Testamente

Baba Alle Trenger en Venn!

Hvor stor del av sparepengende dine vil du etterlate myndighetene når du går bort? Jeg var så heldig at jeg kom i kontakt med ROLDA – en veldedig organisasjon som med stor ansvarsfølelse og medlidenhet redder hundrevis av gatehunder fra døden og fra et liv i lidelse Les Mer