Vi erklærer krig mot mygg, og vi utfordrer alle dyrevenner til å bli med i kampen. 700 hunder er avhengige av oss.

Nå som våren har kommet, våkner en av hundenes største fiender til liv; myggen – insekter som er ansvarlige for å overføre dødelige sykdommer ikke bare til hunder men også til mennesker. Gjennom hele sommersesongen angriper disse insektene våre forsvarsløse hunder, spesielt om kvelden. De stikker og plager dem. Vi kan ikke la hundene være utendørs i løpegårdene gjennom de tropiske sommernettene, fordi den plagsomme myggen kan gi hundene små sår i huden.

Hundene klør seg og sårene blir infisert. Hunder med kort pels rammes hardest.

Våre hjelpesentre ligger i utkanten av Galati, en by omgitt av vann; hovedsakelig elven Donau og dens sideelver. År for år blir det vanskeligere å håndtere mygginvasjonen ved sentrene våre. Det største hjelpesenteret ligger i nærheten av en liten innsjø, og fordi vi har plantet en naturlig barriere for å beskytte senteret mot snøstormer, gjør svermer av mygg livet vanskelig for de ansatte, hundene og de besøkende helt fra trærne begynner å bli grønne om våren og til bladene faller om høsten. Nylig fant jeg denne maskinen som kan gi våre hunder et bedre liv og som kan hjelpe oss å vinne krigen mot myggen.

Maskinen har blitt testet i USA og EU og har fått gode anbefalinger, så hver eneste krone du gir vil være med på gjøre en forskjell. Disse maskinene kan redde hunders liv og beskytte dem (og oss) mot dødelige sykdommer. (Vestnilfeber er kanskje et velkjent virus som overføres via myggestikk, men også hjerteorm er en sykdom som spres til hunder via mygg) Du kan lese mer her

Gi et bidrag, stort eller lite, for å hjelpe oss med å kunne kjøpe to maskiner samt nok tilleggsutstyr til at vi kan klare oss gjennom sommersesongen.

Budsjett: 25 000 NOK


og Kontonavn: ROLDA
Kontonummer: 6219.13.48082
Norge

og Donere 100 norske kroner via SMS:
“ROLDA 100” til 26 128

Hver maskin dekker ca 4 000 kvadratmeter, de er energibesparende og trådløse (altså uten noen ledning, slik at de lett kan flyttes rundt for å beskytte hundene best mulig).

Tusen takk for at du hjelper oss vinne enda en kamp for våre stemmeløse venner!
ROLDA Teamet