Julesgave

Hjelp oss å snu om på en hjemløs hunds Blue Christmas!

Møter Bonnie and Clyde, julenissens to hjelpere. De ville ikke overlevd den harde rumenske vinteren om ROLDA ikke berget dem i tide. Enhver valp vi redder er unik – typen mat den trenger, den medisinske behandlingen – bekymringene våre bare vokser inntil vi er helt sikre på at de kommer til å overleve karantenetiden (tiden mellom siste vaksinasjon og frem til valpen er klar for adopsjon). Og i hele denne perioden trenger valpen sosialisering, for ingen vil adoptere en redd og krevende valp. Over 60% av valper dør av sykdommer som valpesyken dersom de ikke får de riktige vaksinene til rett tid.

NadieKan du avse 100 kroner til å dekke et varmt måltid for Bonnie eller Clyde, eller 200 kroner slik at begge kan bli mette?
ROLDA betyr forskjellen mellom liv og død for de svakeste, mest hjelpeløse av våre firbente venner, og for akutte, medisinske nødstilfeller som Nadie– og det er takket være våre medfølende og generøse støttespillere.

Kan du avse 100 kroner slik at Chick kan få et varmt måltid til jul?

Vårt teams motivasjon, dedikasjon og anstrengelser ville vært forgjeves uten deg.

Bak hvert eneste dyr vi redder, hver eneste lykkelige slutt, står en rekke støttespillere med store hjerter som hjelper oss å oppfylle våre drømmer og som gjør arbeidet vårt mindre frustrerende og sørger for at våre anstrengelser ikke er forgjeves – til tross for de talløse utfordringer vi møter i felten under våre redningsaksjoner i Romania.

I fjor donerte ROLDA sine fantastiske supportere totalt nesten 20 000 måltider til sultne hunder i julehøytiden. Vi kunne ikke drømme om mer! Og hundrevis av lykkelige hunder med magene fulle av deilig mat hele julen igjennom og helt frem til nyttår, var bevis på kampanjens suksess. I år gjentar vi kampanjen: varme måltider for sultne hunder. Måltidene vi samler inn penger til vil mette sultne hunder (over 600!) ved ROLDAs hjelpesentre fra jul og frem til nyttår (10 dager), hunder i fattige familier i landsbyen og flokkene med hjemløse hunder på industriområdet som ligger i nærheten av sentrene våre.

Varme måltider for sultne hunder

100 kroner = et måltid for en hjemløs hund i julen!


og Kontonavn: ROLDA
Kontonummer: 6219.13.48082
Norge

og Donere 100 norske kroner via SMS:
“ROLDA 100” til 26 128

Hver krone teller, og ingen donasjon er for liten – selv 100 NOK eller 1 € gir en hund ett måltid….og for den ene hunden, utgjør din gave en stor forskjell!

Vi har som mål å samle inn 60 000 kroner denne julen – noe som vil gjøre det mulig for oss å fore over 600 hunder ved våre hjelpesentre i ti dager (fra jul og frem til nyttår) og da vil vi også ha fôr til overs til familiedyrene til fattige familier og flokkene med hjemløse hunder som holder til på industriområdet (der arbeiderne forbys å mate dem.)
Ekstreme vintre er farlige for hjemløse hunder, spesielt for de gamle, magre og syke hundene.

Når temperaturene synker til -30 om natten og holder seg langt under frysepunktet hele dagen, trenger hundekroppene mer energi for å holde varmen, fungere normalt og å kjempe mot sykdommer. Når hunden ikke har tilgang til mat (eller matrester, brødskalker og søppel) begynner kroppen hans sakte å dø. Det er ikke kulden som dreper, for akkurat som ulven kan hunder fint klare seg gjennom kalde perioder dersom de har nok mat og er friske og sunne.

Hjemløse hunder har ikke omsorgsfulle eiere som skjemmer dem bort med godbiter og god mat i julen. De er helt alene, de lider i stillhet – mishandlede, uønskede og oversett.

Hjelp oss å snu om på en hjemløs hunds Blue Christmas!
Vi ber ikke om mirakler på deres vegne, bare litt hjelp til å kunne gi varme måltider til sultende hunder på den tiden av året da alle andre feirer nestekjærligheten og gavmildheten. Kan du avse 100 kroner (eller det du har mulighet til) slik at de mest oversette hjemløse hundene kan få sitt aller første varme måltid?

Alle givere som enten donerer
1. 1 000 kroner for alle 10 dagene i julen (fra jul til nyttår) eller
2. 1 000 kroner for å fore en hel kennel i en dag
Vil motta en håndlaget, unik gave donert av en rumensk kunstner – en overraskelse for å minne deg om at du har gjort en innsats for å snu om på en hjemløs hunds Blue Christmas. (Vær så snill å sende en e-post til rolda@rolda.org med din gateadresse slik at vi kan sende deg din gave)

Ta Bonnie og Clyde sin utfordring og vær en julenissens hjelper for rumenske hunder denne julen!

Og vær så snill å husk på at julen ikke bare er for oss mennesker!

Dana og Gatehunder fra Romania