“Ken trenger spesialfôr (våtfôr med ekstra høyt næringsinnhold.)”

Har du noensinne drømt om smaken av en spesiell rett? Det er én ting. Har du noensinne vært skikkelig sulten, med tom mage og kun tanker om mat i hodet, fullstendig oppslukt av det? Forhåpentlig har du aldri opplevd dette. Men dette er virkeligheten for milliarder av levende vesener verden rundt, hver dag! Mange dør tom.av sult. Sult er den intense følelsen som endrer ett vesen fullstendig. Hunder er intet unntak.

Ken var forlatt på ett åpent jorde. Det var dyrket mark hvor hen man så. I dagesvis brukte han opp verdifull energi på å lete etter mat. Vi tror han var på leting etter mat i dagesvis. Én dag kjente han den deilige lukten av kjøtt. Hundesnuter svikter aldri.

For sulten til å tenke, til å være oppmerksom nok, så hoppet han på maten, og forsøkte alt for å få den i seg. Dessverre vardet ikke deilig kjøtt han hadde funnet, men en tom hermetikkboks, antakelig kastetdit av bonden. Metallboksen ble sittende fast i Kens kjeve. Ken levde i sult og frykt iflere dager, mens metallboksen satt fast i munnen hans. Boksen forårsaken ham ikke bare smerter, men den laget også lyder som skremte vettet av ham, og som han ikke kunne rømme fra. “Ken er en fanget sjel, innestengt i sin egen kropp. Han ville bare spise ett godt måltid. Men med boksen sittende fast i munnen, kunne han i flere dager ikke drikke vann engang. Han var så dehydrert at vi tror han ikke har drukket på 10-12 dager. Mangel på vann og mat, og med konstant frykt for ukjente lyder, i tillegg til smerten; alt dette påvirket Kens helse. Han puster ujavnt, og han skjelver.

Vi reddet Ken i siste sekund. Vi måtte bedøve ham, og det er ett mirakel at han overlevde det. Når Ken våknet opp, var munnen hans normal igjen, kjøtt var lagt i matskålen hans, klar til å spises. Han puster fortsatt veldig anstrengt, og vårt veterinærteam jobber hardt for å finne årsaken til dette. Ken er svært undervektig.

“Ken trenger spesialfôr (våtfôr med ekstra høyt næringsinnhold.) Ken er en vakkersjel, fanget i en kropp han ikke kan slippe ut av, fordi det er umulig å rømme fra det han ble født som; en løshund. Med mindre vi bestemmer oss for å forandre livet hans, gi ham ett hjem, en skål med god mat, oppmerksomhet og kjærlighet. Gi ham håp!”

Vipps 92042553

PayPal.me/SaveStrays

Kontonavn: ROLDA
Kontonummer: 6219.13.48082
Norge

og Donere 200 norske kroner via SMS:
“ROLDA 200” til 26 128