Våre første redningssaker I 2021

Møt de første dyrene vi reddet i 2021: Botic, Panda, og Stefanut.

Botic ble påkjørt av en bil, rett foran verkstedet der Delu, en av våre ansatte, hadde tatt med seg varebilen vår til reparasjon. De snille folka som fant Botic, ropte på hjelp, og Delu tok ham selvsagt med seg tilbake til shelteret vårt.

Botic blødde fra munnen, og var i sjokk, da han ankom shelteret. Heldigvis hadde han ikke brukket noe, men på grunn av de store, ytre blåmerkene han hadde, mistenkte veterinæren vår at han hadde en alvorlig, indre inflammasjon. Botic vil trenge behandling i flere uker, deretter må han være under observasjon i lang tid. Veterinæren mener han vil komme seg på bena, og bli helt frisk igjen, heldigvis!

Både Panda og Stefanut ble funnet og reddet, av vår kollega, Mada. Hun fant dem da hun besøkte sine foreldre i Borj, i nyttårshelgen. Panda har kun ett øye. Vi vet ikke hvorfor, men vi håper det ikke skyldes mishandling. Stefanut ble funnet liggende, midt i veien.

Han hadde blitt påkjørt av en bil. Mada tok ham til en lokal veterinær, som heldigvis ikke fant noen knekte ben, verken i labber eller i ryggen (vi fryktet brudd i ryggen, for Stefanut kunne ikke gå da Mada fant ham.)

Stefanut hadde helt klart fått skader i sammenstøtet, men han er heldigvis forventet å bli helt frisk av skadene sine. I tillegg til skadene han fikk i sammenstøtet med bilen, var Stefanut også full av skabb, noe som heldigvis er fult mulig å kurere.

Botic, Panda, Stefanut, og hundrevis av andre gatehunder er ledige for fjernadopsjon, akkurat nå. Så om du ikke er i stand til å adoptere, kan du hjelpe oss med å dekke kostnadene knyttet til mat, vaksiner, medisiner, veterinærregninger, og en varm, komfortabel seng, til en valgfri hund.

Disse vakre, skjøre hundene er heldige som fortsatt er i live. Så unge hunder overlever vanligvis ikke så alvorlige skadet. Og det er svært sannsynlig at de ikke hadde overlevd, hadde det ikke vært for at akkurat Mada og Delu hadde funnet dem!

Dette året startet virkelig ikke bra for Botic, Panda, og Stefanut, men med din hjelp, vil de ha alle muligheter for å få ett fantastisk 2021 videre! De kan ikke legges ut for adopsjon enda, fordi de trenger tid til å komme seg på labbene igjen. Dog håper vi å kunne finne fine, nye hjem til alle 3, i den nærmeste framtiden!

Og i mellomtiden trenger de snille, gode fjernadoptanter, alle sammen!

Vil du bli Botics fjernadoptant I 2021? Eller kanskje du vil hjelpe Panda? Eller Stefanut?

Som en takk for hjelpen, vil alle våre fjernadoptanter motta ett innrammet poteavtrykk av sin utvalgte hund, så framt vi har en postadresse å sende det til da, selvsagt.

Og om du skulle finne ut at de allerede har fått sin helt egen fjernadoptant, så håper vi virkelig du vil vurdere en av våre øvrige hunder, ved å besøke våre sponse- en – hund – side!

Gi en gave