Rettferdighet for en mor og hennes 8 valper. Moren ble hengt fra ett tre, men overlevde.

Vi vil fortelle hennes histore gang på gang, helt til rettferdigheten seirer, og den som mishandlet hennes, blir fengslet i hht.rumensk dyrevernslov!

Advarsel: sterkt, grafisk innhold! For å beskytte deg mot innholdet, så spilles ikke denne videoen av automatisk! Videoen viser hendelsen, hvor en mann brutalt og gjentatte ganger, kveler en hund. Om du velger å se videoen, trykker du play. Du kan når som helst stoppe avspillingen, ved å trykke på stopp.

Vi ser det slik at urettferdighetene i verden blir større, hver gang ett uskyldig, forsvarsløst dyr blir misbrukt av en psykopat, og styresmaktene, hvis jobb det er å beskytte de uskyldige, forblir blinde for misbruket!

Sammen kan vi sloss mot det hjerteløse misbruket av dyr, og kreve rettferdighet for de som ikke har en egen stemme.
Grunnet sosiale medier er det nå enklere å spre budskap og opplysning, enn noen gang før.

De fleste av oss blir daglig presentert for sterkt, grafisk innhold på nett, vi ser dyrs lidelse, og volden de utsettes for, og det er overveldende! Vi blir sinte, og føler oss ofte totalt maktesløse i møte med slikt, og ikke sjelden ønsker vi å kunne fange de som utsatte det stakkars dyret for dets lidelser.

Grunnet sosiale medier er det nå enklere å spre budskap og opplysning, enn noen gang før.
Men om du ser på videoen…så vil du kanskje kjenne at både hjertet, sinnet og sjela di fylles opp av sinne…du vil føle du blir kvalt, slik Hope følte seg da han som mishandlet henne, la sine hender rundt halsen hennes og forsøkte å kvele henne til døde. I mer enn 20 minutter ble hun mishandlet…

Og om ikke selve mishandlingen av Hope plager deg, så vil du kanskje reagere på det som skjedde deretter: mannen som mishandlet og nesten drepte henne, slapp unna med det! Grunnen? Da de rette, rumenske myndigheter tok en titt på videoen, som viste hele mishandlingen, kunne de ikke se at det hadde skjedd noe ulovlig….Ja, du leste riktig…

Kort fortalt, så reddet ROLDA både Hope og hennes valper, kun noen få timer etter at vi fikk beskjed om at han som mishandlet henne, ville fortsette helt til han lykktes…Hope ble kvalt, og hengt i ett tre, men nærmest som ved ett mirakel, overlevde hun…kanskje på grunn av kjærligheten til sine små?

Da vi ankom stedet, hadde Hope kommet seg løs, og gjemt seg i ei hule hu hadde gravd seg i bakken, det eneste stedet hun kunne gjemme seg fra sin mishandler. Helt alene så klarte Hope å beskytte seg selv, og sine 8 små babyer, mot en grusom og sadistisk person, som virkelig gjorde sitt ytterste for å drepe henne!

I videoen kan du tydelig se en politibil (en såkalt jandarmeria), passere ute på gaten. Mannen tok en liten pause i mishandlingen, akkurat da politibilen passerte…så fortsatte han, som om ingenting hadde skjedd!
Så fort ROLDA hadde reddet Hope og hennes 8 små, satte vi igang…vi skrev til alle styresmakter vi kunne: National Veterinary Authority, ordføreren i den lille landsbyen der Hopes mishandler bor, og vi anmeldte ham selvsagt til politiet!

I disse brevene/anmeldelsene, spesifiserer ROLDA alle de grusomme detaljene i overgrepet. Vi sendte også med en uredigert utgave av overvåkningsvideoen, som viste overgrepet. I tillegg la vi ved linker til div.studier, som tydelig viser at det er en klar sammenheng mellom mishandling av dyr, og senere mishandling av barn, kvinner, og eldre. Vi forklarte at voldsutøveren i videoen, høyst sannsynlig også har behov for psykiatrisk hjelp, og at han faktisk kan være en fare for sine omgivelser, og for sitt nærsamfunn.

Ordføreren svarte at hun også ville anmelde forholdet til politiet. Til slutt ble det også satt igang en etterforskning…men til ROLDAs store overraskelse, bestemte påtalemyndighetene seg for å droppe salen…de syntes nemlig ikke at videoen viste at Hope hadde blitt mishandlet i det hele tatt! Vi er sjokkerte over denne avgjørelsen!

Vi vet du høyst sannsynlig har en hel masse du vil si til de som avviste saken til Hope. Jeg ser rødt akkurat nå, jeg og…
Men, og dette er viktig; vi må ikke miste målet av syne! Målet vårt er å sende en klar og tydelig beskjed, så alle i hele Romania ser og hører den: dyremishandling aksepteres ikke, uansett hvor late og ignorante våre styresmakter måtte være!

Og av disse grunner, ber ROLDA deg nå om vennligst å skrive under på vår kampanje, og i tillegg håper vi du vil dele den, vidt og bredt! Vi gir oss nemlig ikke, før vi har gitt Hope rettferdighet!

Til Minestry of Justice
and General Prosecutor of Romania
(de rumenske påtalemyndigheter.)

Jeg ble sjokkert og forferdet av å finne ut at videobevisene som viser den brutale mishandlingen og kvelningen, av en hund i Tulcea, Romania, har blitt etterforsket, for så å bli avvist!
Overvåkningskameraene viser tydelig den hjemløse hunden fredlig gå mot mannen, som lekte med sine egne hunder, på gresset utenfor huset sitt. Vi ser mannen gripe tak i hunden. Han kveler henne først med hendene, deretter med ett tau. Så ser vi han forsøker å klore ut det ene øyet hennes, før han drar henne avgårde med tauet, og etterlater henne for å dø. Hunden klarte å slepe seg tilbake til valpene sine, som hun så – hardt skadet – ammet i 4 døgn, før noen gjorde ROLDA obs på hennes skjebne, og reddet henne og valpene inn fra gaten.
Politiet har sett den syke videoen, og de har vurdert det slik at mannen “samhandler” med hunden. De vil ikke gå videre med saken. Som en unnskyldning, sier de at de har forsøkt å få tak i mannen, men at han ikke var hjemme. Dette er virkelig ikke akseptabelt!
Rumenske lover er tydelige: dyremishandling er straffbart, og kan gi mellom 3 måneder, og 1 år fengselsstraff. Hvilket budskap sendes, dersom vi tillater at slik grov, barbarisk og totalt forkastelig mishandling av uskyldige dyr, kan skje ustraffet? Dyrene har ingen stemme. Men det har jeg! Og jeg krever at denne forkastelige, syke handlingen blir etterforsket grundig, samt at den skyldige blir straffet ihht.loven, sånn at den uskyldige hunden får rettferdighet!

Med vennlig hilsen:
(Navn)

Nedenfor kan du se Hope med valpene fra det øyeblikket ROLDA redde henne

Vil du ta neste steg?

Del av Facebook

Del av Twitter

Del av Email


Del av WhatsApp