Gi en alternativ bursdagsgave: la din bursdag redde Romanias hunder!

Redd Romanias hunder fra ett stygt liv på gata, samtidig som du får en grunn til å føle deg litt ekstra kry og stolt på bursdagen din!

Ønsker du å gjøre bursdagen din ekstra spesiell i år? Feire den ved å gi en donasjon som endrer dyrs liv, da vel!

Det er virkelig superenkelt, og det beste er at alt du trenger, er tilgjengelig via din Facebookkonto!

1-80x60

Det er virkelig superenkelt, og det beste er at alt du trenger, er tilgjengelig via din Facebookkonto! https://www.facebook.com/fund/ROLDADOGS/.
Sørg for å ha alt klart til bursdagen din!

2-80x60

Det å sette seg ett mål for innsamlingen, er besviselig en fin måte å motivere folk til å donere. Legg til en ekstra 0 til alderen din. Blir du for eksempel 30? Så sett målet til 300 euro! Husk at alle bidrag hjelper, og uansett summens størrelse, så er din gave med på å gjøre livet litt lettere for dyra!

3-80x60

Vær kreativ: gjør din bursdagsinnsamling ekstra personlig! Velg ett flott og talende bilde, og skriv en kort og personlig beskjed om hvorfor du velger å bruke din bursdag for hjelpe dyr!

4-80x60

Del, del, del! Del med alle dine Facebookvenner, både før og etter bursdagen din. På denne måten vet de hva den perfekte bursdagsgaven til deg er!

5-80x60

Og du? Ikke glem å feire bursdagen din, da! Huske å nyte dagen, og husk å takke alle som ga en gave i ditt navn, de er jo med på å utgjøre en reell forskjell i dyras liv!

På vegne av alle #Roldahundene og fra hele ROLDAteamet: tusen takk for din gave!