Det lille hjelpesenteret

Printz Memorial sanctuary

Blir fortsatt vurdert av besøkende som et av de beste hjelpesentrene for hunder i sørøst-Europa. Det lille shelteret vårt ble designet og bygget med hundenes velbefinnende som første prioritet. Og dette er også grunnen til at vi må sikre at den fortsetter å være både ren, sikker og komfortabel for hundene. Shelteret er jo hundenes hjem, dag etter dag. Mange av de har opplevd lidelser og traumer langt utenfor vår fatteevne. Og for mange av de, er shelteret det eneste hjemmet de noengang har hatt. Når de først kommer innenfor dørene i vårt shelter, vil de aldri igjen havnet på gata! Det er også ROLDAs polivy å aldri avlive en hund som har en sjanse til å heles. Vi lover å alltid gjøre vårt aller beste, for alle hundene som kommer til oss!

Bli en endeløs person!

En testamentorisk gave til ROLDA = en trygg fremtid for dyrene i Romania!

Fjernadopter

Hver eneste krone vi får gjør det det mulig for oss å fortsette med å redde hjemløse dyr og hjelper oss på veien mot å oppfylle vår drøm

Donér

Hver eneste krone vi får gjør det det mulig for oss å fortsette med å redde hjemløse dyr og hjelper oss på veien mot å oppfylle vår drøm

Første moderne sanctuary

Smardan er den første landsbyen i nærheten av Galati der kommunen sluttet å drepe hunder som et resultat av samarbeidet med ROLDA.

I 2003 kjøpte ROLDA en tomt på 2 200 kvadratmeter hvor vi begynte å bygge det første moderne, isolerte og oppvarmede hjelpesenteret i Romania. Opprinnelig var senteret bygget i tre etter Britisk modell, senteret ble oppgradert i 2010 og kan i dag tilby romslig, innendørs oppstalling for 70 hunder, samt tre store lekearealer hvor hunder kan løpe fritt og sosialisere.

Min budsjett. Max effecktivitet

Drevet på et minimalt budsjett men med maksimalt utbytte,har Printz Memorial Sanctuary blitt rangert som nummer én av Animal People Newspaper journalister i 2004 – av 17 andre hjelpesentre i hele Øst-Europa, beste hjelpesenter og nominert som et av de beste steder for hunder i Romania av den amerikanske journalisten Merritt Clifton etter hans besøk i 2010 og 2013.

Hvem er Printz?

Han tapte kampen mot en annen hund og ble kastet bort som en pose søppel. Men han vant Dana sitt hjerte og ble den første i en lang rekke bergede dyr.

Printz forlot denne verdenen i 2002, men han vil for alltid være den hunden som inspirerte oss til å starte ROLDA og den første hunden som gav næring til våre drømmer og ambisjoner.

DONÈR TIL PRINTZ MEMORIAL SANCTUARY Nye, bergede liv er avhengig av din gavmildhet.

Førsteplass blant topp-rangerte hjelpesentre

Førsteplass blant topp-rangerte hjelpesentre

700 hunder har fått hjelp

90% adopsjonsrate

5000 husstander hjulpet

Hva utgjør forskjellen mellom liv og død for disse dyrene?

Foruten engasjementet, dedikasjonen og utholdenheten til våre godt opplærte og profesjonelle stab (de som tar hånd om dyrene og medisinsk personell) er den hemmelige ingrediensen DEG – ROLDA-støttespilleren som jevnlig gir oss økonomisk støtte til:

● Bedre forholdene ved shelteret

● Vi trenger midler for å få gjennomført reperasjoner og vedlikehold, slik at shelteret fortsetter å være ett moderne og komfortabelt hjem for hundene som bor der. Shelteret er nemlig designet både for å være komfortabelt, og for å redusere stress.

● Du er med på å dekke levekostnadene til hunden som bor der

● Hundemat (både vanlig, og dietfor), de månedlige vann og strømregningene, lømnn til de ansatte som tar seg av hundene hver eneste dag, veterinærtilsyn (så som vaksiner, ormekur ol.)

● Du bidrar også til dekke veterinærkostnadene som følger med hver nye hund vi redder: skadde og invalide, seniorer, drektige tisper og forlatte valper, samt for å sterilisere/kastrere,og chipmerk dem alle.

Donér til prosjekter

20918889

Ventilasjonssystem

heating

Oppvarming ly

4999200

Der behovet er større

Det livreddende budsjettet

Det årlige budsjettet for det lille hjelpesenteret er 40 000 Euro og av de 3 300 Euroene beregnet å skulle dekke de månedlige utgiftene brukes 99% direkte på kostnader relatert til omsorg for hundene:

• Kvalitetstørrfor
• Godbiter og vitaminer
• Spesialfor for eldre hunder, valper, hunder med hudproblemer, nedsatt mobilitet osv.
• Sterilisering
• Veterinærbehandling og regelmessig veterinærkontroll
• Shampo, utstyr til pelsstell
• Hunderelaterte ting
• Lønn og avgifter for en ansatt (helseforsikring m.m.)
• Leie av kloakkbehandlingsmaskineri
• Elektrisitet, vann, renovasjon og telefonregninger
• Småreparasjoner og vedlikehold
Alle pengegaver er velkomne.

MILEPÆLER i Romania