Katteshelter

0%
$ raised of $45000
0
$ Raised
0%
$45000 Goals

Shelter for eldre og skadde katter

Nytt #ROLDAprosjekt for rumenske gatekatter!

ROLDA mener aldrende dyr fortjener å nyte skumringsårene sine i fredelige omgivelser. I mer enn et tiår har våre støttespillere gjort det mulig for oss å gi et sunt habitat og optimal helsehjelp til hundrevis av aldrende og funksjonshemmede hunder i vår helligdom, og hjulpet dem med å eldes elegant under kvalifisert tilsyn.

Eldre og funksjonshemmede katter skal endelig få et sted de kan kalle HJEMME

ROLDA er glade for å kunne fortelle at vi er ferdige med å bygge vårt tilfluktssted for katter, og vi kunne ikke ha vært mer stolte! Og vi er utrolig takknemlige overfor dere alle.

Det fantes ikke noe trygt sted for eldre eller funksjonshemmede katter i den østlige delen av Romania, et område like stort som hele landet Sveits, og kattenes fremtid var derfor mørk og usikker. Takket være våre gavmilde støttespillere kan ROLDA endelig tilby det trygge tilfluktsstedet disse kattene trenger.

Siden dette tilfluktsstedet har begrenset kapasitet (maks 30 katter), og med tanke på sårbarheten til beboerne der, har vi noen regler som gjelder når vi ønsker en ny katt velkommen:
● Hver ny katt vil bli satt i karantene i 14 dager
● Katter må teste negativt for FIP/Parvo/Giardia og FeLV før de kan bo sammen med de andre kattene
● Katter må være kastrert/sterilisert
● For katter som overleveres av sine eiere, er det obligatorisk med vaksinasjonsbevis

Disse reglene har vi iverksatt for å beskytte kattene som allerede er hos oss og deres bomiljø. Samtidig fortsetter ROLDA å hjelpe dyreeiere som har katter som trenger medisinsk behandling. Du kan lese mer om ROLDAS arbeid for katter her.

Prosjektets faser

Fase I – Gravearbeider, grunnmur, reisverk, tak, dører, vinduer – ferdigstilt
Fase II – Inventar og utstyr, ventilasjonssystem, isolasjon, rørsystem, strøm – ferdigstilt
Fase III – Utendørs inngjerding, lekeområde, kattedo – ferdigstilt
Fase IV – Innendørs kattehus, klatremuligheter, tilbehør

Budsjettet

Entreprenør: DA & DN Modern Construct Status oppgjør
Fase I + II 263480 betalt
Fase III 23156 betalt
Fase IV 50000 skal samles inn

MERK: Vi er for øyeblikket i fase IV av prosjektet (50 000 RON tilsvarende 10 000 USD skal samles inn), hvor vi ønsker deg velkommen til å bidra til å berike kattenes leveområder. Med tanke på at noen av våre katter vil bli værende hos oss permanent, trenger de mer enn en ren dokasse, kattefôr av god kvalitet og medisiner. De trenger også leker og utstyr som vil holde dem i aktivitet og bidra til at de trives.

Sponsormuligheter

Gi en gave for å berike livet til en reddet katt
(Bildene nedenfor er kun ment som illustrasjoner)

Solid kattetredemølle: 200 USD
Kloretre: 120 USD
Klorestolper (forskjellige typer: gulrot, sopp, hjul osv.) 60 USD
Veggmonterte kattemøbler: 50 USD
Hengebro i sisaltau 1 meter: 40 USD
Tunnel med leker: 30 USD

Tunnel

Kloretre

Klorestolper

Veggmonterte kattemøbler

Bruk denne enestående muligheten til å sette ditt preg på dette prosjektet som er laget for å vare i generasjoner!

Spons en sone for katter og gi den akkurat det navnet du ønsker; til minne om eller for å gjøre ære på noen – et menneske eller en dyrevenn.

Navngi lekeområdet (1 tilgjengelig): 3000 dollar/ca. 28 000,-
Navngi ett kattehus (6 tilgjengelig): 1000 dollar/ca. 9500,-

Og helt til slutt – ikke glem å hjelpe oss med å promotere ROLDA sitt nye prosjekt for katter i sosiale medier med hashtag’en #roldacats.
Det koster ingen ting og hjelper oss med å nå ut til flere raskt

Ærlighet og takknemmelighet, er viktig for oss i ROLDA. Vi ønsker å vise vår takknemmelighet til støttespillere som donerer til våre innsamlinger, og støtter oss i stort og smått.

Individuelle donorer listes opp i kolonnen til høyre. Når du donerer direkte via denne siden, vil ditt navn og summen du har donert, automatisk vises i dette feltet. Dersom du donerer via sjekk eller bankoverføring og har merket gaven “Donky sanctuary”, må summen derimot legges til manuelt av oss. Dersom du ikke ser ditt navn i listen, kan du sende oss en mail til contact@rolda.org, så vil vi legge det til, så fort vi får anledning.