Katteshelter

0%
$ raised of $45000
0
$ Raised
0%
$45000 Goals

Shelter for eldre og skadde katter

Nytt #roldaprosjekt for rumenske gatekatter!

ROLDA mener at aldrende dyr fortjener å nyte sine gyllne år på ett fredelig sted. I mer 15 år har våre støttespillere satt oss i stand til å gi hundrevis av eldre og skadde hunder hjelp, i våre hundesheltre. Vi har sammen hjulpet de, så de har kunnet eldes med verdighet, under kyndig omsorg.

Lurer du på hva vi gjør for å hjelpe eldre og skadde katter?

Prosjektet har blitt forsinket av ett utall hindringer og tilbakeslag, noe som har tvunget oss til å utesette det i flere år. Men nå kan vi med glede, si at vi endelig er i gang!

Pr. i dag eksisterer det ikke ett eneste katteshelter som tilbyr eldre og skadde katter stell og omsorg av tilstrekkelig kvalitet, i hele den østre delen av Romania (ett område som er like stort som hele Sveits!) Dette er dyrevelferdsproblem som vi i lengre tid har forsøkt å adressere, så vi er ekstremt takknemmlige for at vi endelig får denne muligheten!

Vårt katteshelter vil kun ta imot eldre og skadde katter, fra den østre delen av Romania, og samtlige må ha testet negativt for smittsomme sykdommer, som Toxoplasma og HIV. Grunnen til dette, er at vi ønske å beskytte shelterets beboere fra disse farlige sykdommene så godt vi kan. ROLDA vil også gi hjelp og støtte til eiere med syke katter, slik at disse kattene får korrekt medsisinsk behandling, selv om de ikke blir boende ved vårt shelter.

Byggefasene

Fase 1 — Graving, fundering, reisverk, taktekking, dører og vinduer
Fase 2 — Indre konstruksjon: veggplater og lettvegger, ventilasjonssystem, isolering, rørlegging, elektrisk anlegg
Fase 3 — Utevendige gjerder, lekeområder og dokasser

MERK: Når beløpet vi trenger, er samlet inn, vil arbeidet være ferdig innen 2 måneder! Byggingen kan også gjøres i flere faser, ettersom vi samler inn nok penger til hver fase.

Vi trenger DIN støtte!

Byggingen av vårt katteshelter har ligget våre hjerter nær så lenge, og nå kan vi snart realisere det!
Vi har nå en flott mulighet til å hjelpe enda flere dyr som desperat trenger vår omsorg og kjærlighet, og vi er fast bestemt på å klare det!

Men vi trenger din støtte!

Du er grunnmuren i vår veldedige organisasjon, og vi appelerer nå til deg, og håper du har muligeheten til å hjelpe oss, så vi endelig får bygget det etterlengtede katteshelteret vårt! Tusenvis av eldre og skadde katter i Romania vil få hjelp, på grunn av din gavmildhet!

Du har vært vår trofaste støttespiller i lang tid, og satt oss i stand til å hjelpe tusenvis av #roldahunder. Og nå kan du gjøre akkurat det samme for de rumenske gatekattene! Altfor mye tid har gått, så la oss ikke kaste bort enda mer!

Vær så snill: doner i dag!

Det flere støttespillere vi har på laget, desto raskere vil vi nå målet vårt! Så hjelp oss med å promotere vårt nye prosjekt i sosiale medier, ved å dele, samt bruke hashtaggen #roldacats!

Sponsormuligheter

Navngi lekeområdet (2 tilgjengelig): 3000 dollar/ca. 28 000,-
Navngi ett kattehus (12 tilgjengelig): 1000 dollar/ca. 9500,-
Navngi hele katteshelteret: Utilgjengelig

Ærlighet og takknemmelighet, er viktig for oss i ROLDA. Vi ønsker å vise vår takknemmelighet til støttespillere som donerer til våre innsamlinger, og støtter oss i stort og smått.

Individuelle donorer listes opp i kolonnen til høyre. Når du donerer direkte via denne siden, vil ditt navn og summen du har donert, automatisk vises i dette feltet. Dersom du donerer via sjekk eller bankoverføring og har merket gaven “Donky sanctuary”, må summen derimot legges til manuelt av oss. Dersom du ikke ser ditt navn i listen, kan du sende oss en mail til contact@rolda.org, så vil vi legge det til, så fort vi får anledning.

Estimated cost

45.000 USD