Hvordan går du fram, for å sponse ett kjæledyr av fattige eiere?

Gå til denne websiden: Klikk på en av de fire blå “donér” -knappene (beløpene kan være 15, 20, 50 eller 76 euro, noe som tilsvarer ca. 150, 200, 500 og 750 norske kroner).

Et popup-vindu åpnes, som angir det valgte beløpet, og beskrivelsen av bidraget ditt.

Klikk på deretter “Kasse”, fyll ut fornavnet og e-postadressen din, og velg hvilket av dyrene du vil gi din donasjon til.

Velg betalingsmåte.

Når donasjonsprosessen er fullført, vil du motta et personlig sertifikat via e-post, som ser ut som denne.

Våre mål er ikke for ambisiøse til å kunne oppnås i ett normalt samfunn, vi ønsker bare ett samfunn hvor dyr behandles med respekt, kjærlighet og oppmerksomhet. Dessverre lever vi ikke i en ideell verden, og dyrene i landsbyene lever under triste forhold. Deres liv koker ofte ned til lengden på kjettingen de er bundet, til en skitten bolle som aldri blir vasket, der det av og til lander litt restemat fra menneskene. Hunder av fattige eiere, får sjelden eller aldri veterinærtilsyn, i stedet for å bli vaksinert, får de snuta brent med et glødende metallobjekt, noe som liksom skal beskytte mot distemper. I tillegg er de fulle av mark, flått, og lopper. Når de blir syke, blir de kastet i grøftekanten for å dø, selv om de har viet hele livet til menneskene sine, beskyttet de mot andre hunder, og bjeffet for å varsle om inntrengere og voktet hus og tomt.

Madona

Det tar tid å endre folks tankesett, men vi kan gjøre noe for disse dyrene I DAG, ved å:

Gi dem mat og veterinærbehandling

Sterilisere dem, slik at de ikke lenger lager nye, uønskede valper

Gi dem et hundehus, slik at de får beskyttelse mot ekstremvær

Over tid håper vi å overbevise folk om å slutte å holde sine hunder bundet i kjettinger, til å ta de inn (i det minste i ett hundehus, om ikke inn i menneskenes hus) når det er kaldt ute, hjelpe dem å forstå viktigheten av regelmessige veterinærkontroller, og også at friskt, rent vann er like viktig for dyra, som det er for oss mennesker! På landsbygda må vi starte fra bunnen av, med den mest grunnleggende kunnskapen, og vi må med tålmodighet levere mer informasjon til de som er mottakelige.

Du kan velge en gavepakke for å støtte en (eller flere) av disse hundene. Hvis en hund mottar flere sponsorer, vil disse tillate oss å hjelpe flere dyr. For øyeblikket, takket være at dette prosjektet krever begrenset personale og logistikk, kan vi presentere og gi nyheter om disse hundene og kattene ganske ofte. Vår medfølelse og omsorg kan, og vil, forandre deres fremtid.

Del gjerne med dine venner og familie!