ROLDA har sluttet seg til Teaming

noe vi håper vil kunne hjelpe oss å samle
inn mat til sultne hunder i Romania.

Hva er
Teaming?

Teaming er ett innsamlingsverktøy som hjelper til med å organisere såkalte mikrodonasjoner for organisasjoner som retter sitt arbeide mot sosiale saker (som fks. dyrevern/dyreredning.) Mikrodonasjoner vil si små gaver på 10,- pr.mnd.pr giver, (den enkelte står selvsagt selv fritt til å gi mer, om ønskelig.) Det er ingen avgifter knyttet opp mot denne tjenesten, og du kan stoppe trekket når du selv måtte ønske.

Hvorfor sluttet ROLDA seg til Teaming?

Omkring 8000 sultende hunder uten ett hjem, lever pr.i dag ett liv i elendighet i Galati, Romania. ROLDA nekter å se en annen vei! Vi trenger all den hjelpen vi kan få, for å få matet så mange av disse hundene som mulig er! Hver eneste tier teller! Vi er selvsagt fullstendig klar over at vi aldri vil klare å samle inn 2 400 000,- hver måned ) det er nemlig dette det ville kostet å fore alle gatehundene.) For å oppnå dette, ville vi jo trenge 240 000 Teaminggivere, som hver ga 10,- hver seg, hver eneste måned! Og vi forstår jo at det ville være å sette ett veldig ambisiøst mål, spesielt for en realtivt liten organisasjon, som ROLDA. Vi gir oss ikke lett, så tro oss da vi sier at dette ikke var en enkel pille å svelge for oss…

På den annen side så vet vi jo godt, at tidligere tiders håpløse situasjoner har blitt muliggjort, ved hjelp fra våre støttespillere. Folk som deg, som bryr seg, og som ønsker å utgjøre en forskjell for ROLDA, og for alle de dyrene vi hjelper hvert år. I ROLDA så vet vi svært godt at hvert eneste Teaming-donor er i stand til å utgjøre en forskjell. Vi vet rett og slett at mange bekker små, gjør stor å. En tier er jo mye mer enn 0 kroner. Det er jo en enkel, matematisk logikk, ikke sant? Hver tier tar oss nærmere vårt mål om å se færre hunder sulte til døde. Dette er ROLDAs drøm. Og vi vet at drømmer går i oppfyllelse, når storhjerta, rause mennesker innvolverer seg!” (Dana Costin, Grunnleggeren ROLDA)

1 Eur = 1 næringsmål til
1 starvende hund

Dersom du blir en Teaming-donor, og gir 10,- i måneden, så vil du iløpet av ett år ha bidratt med 12 måltider til en sulten, liten gatehund. Og dét gir en god følelse, er du ikke enig? Og bare se for deg hva som vil skje, dersom vi klarer å engasjere hele 8000 mennesker til å bli Teamin-donorer for ROLDA…om hver av disse 8000 menneskene gir 10,- hver pr.mnd, vil vi kunne dele ut hele 800 måltider hver måned!
Ved å støtte ROLDAs prosjekt “Meals for starving stray dogs in Romania” (Måltider til sultne gatehunder i Romania), bidrar du til å gi rumenske gatehunder den næringen de trenger for å overleve.

Hvordan bli jeg en TEAMER for ROLDA?
1. Besøk nettsiden Teaming.net og velg ROLDA i menyen.
2. Klikk på knappen merket “bli med i gruppen.” Skriv deg opp, og velg den ønskede betalingsmetoden for din tier.
3. Teaming vil så trekke 10 kroner hver månde, og gi den til ROLDA.

Besøk Teaming.net og bli en ROLDA-teamer i dag!

Hva vi vil bruke din støtte til

For dyrene:

Redde inn mishandlede hunder, som Bela

Besørge shelter og omsorg til våre 350 seniorhunder

Hjelpe kjæledyr eid av de fattigste innbyggerene i vår region

For oppgraderinger og vedlikehold:

For ekstra komfort: ventilasjon til sommerens hete, og oppvarming til de kalde vintermånedene

For kattene: Katteshelter for de eldre og handikappede kattene i vårt område (under planlegging)

For de eldre menneskene i vårt område: terapihunder fra ROLDA besøker de eldre, ved det største seniorsenteret i vår region.

ROLDAs forpliktelser:

Vi forplikter oss til å hjelpe de mishandlede, forsømte og hjemløse dyrene

Vi tilbyr øyeblikkelig hjelp til medsisinske hastesaker (dyr funnet på gaten)

Redning: vi besørger gode sheltere, og gir hundene nye, gode foralltid hjem, så langt det er mulig

ROLDAs løfter:

Vi lover å alltid gi fullt innsyn i vår forvaltning av dine gaver! Vi publiserer årsberetning, regnskap, oversikt over utgifter til de respektiver prosjekter mm. online, og vi sender det tillegg pr.mail, på forespørsel.

Vi lover å sloss mot dyremishandling, og de illegale shelterene i Romania.

Vi lover å hjelpe de fattisgste eiere, i de fattigste områdene, så de bedre kan ivareta sine kjæledyr og sine gårdsdyr, selv om de lever i ytterste fattigdom.

ROLDAs verdier:

Ærlighet gjennomsyrer alt vårt arbeid, samt all vår kommunikasjon, både med donorer og samarbeidspartnere.

Motstandskraft og utholdenhet brukes som våre fremste våpen i møte med vanskeligheter og utfordinger i vårt redningsarbeid.

Vi har ansvar og forpliktelse i alt vårt redningsarbeid.