Vil du hjelpe oss med å få rettferdighet for hundene
reddet inn fra stålverket?

Vil du hjelpe oss med å få rettferdighet for hundene
reddet inn fra stålverket?

previous arrow
next arrow
Slider

“Det massive Arcelor Mittal stålverket som ligger ved siden av hjelpesenteret vårt pleide å kry av tusenvis av hjemløse hunder. Noen av arbeiderne ved stålverket foret dem med gift for å bli kvitt problemet.

 

I 2007, etter at media hadde avslørt hva som foregikk, ble stålverkets ledelse enige om å samarbeide med ROLDA og å finansiere byggingen av et moderne hjelpesenter med skikkelig infrastruktur som vann, avløp og strøm. De skulle også betale for de hundene som ble berget inn fra stålverket.

 

Dette samarbeidet fungerte bra, men så begynte det å gå galt – selskapet unnlot å bygge veterinærklinikken som skulle være en del av hjelpesenteret, noe som resulterte i hundrevis av smertefulle transporter av alvorlig syke dyr. All investering i bygninger og vedlikeholdstilskudd ble stanset. De sluttet til og med å betale for den daglige omsorgen for hundene.

 

For å få ordnet opp i dette må ROLDA nå ta opp kampen på hundenes vegne i rettsvesenet. Alt vi ønsker er rettferdighet – og pengene vi ble lovet. Denne rettsaken burde ha vært unødvendig. Selskapets styreformann og administrerende direktør, Lakshmi Mittal, bor i London, Storbritannia. Han har myndighet til å bryte inn og stanse denne unødvendige sløsingen av tid, krefter og penger. For et selskap med en global fortjeneste på 1,8 milliarder amerikanske dollar i 2016, er pengene de skylder ROLDA bare småtteri. Det samme gjelder for Mittal selv, med en personlig formue på nesten 20 milliarder amerikanske dollar.

 

Vær så snill å gi de hjemløse hundene i Galati en stemme. Vær så snill å signer vår underskriftskampanje.

 

Tusen takk!”

Dana Costin – Grunnlegger av ROLDA

Ta ett standpunkt for disse forlatte hundene, og gi de en sjanse til å leve!

 

HJELP HUNDENE
Hver eneste donerte krone gjør vårt rescuearbeid mulig.

 

VIRTUELL ADOPSJON
Hjelp disse hundene, så de får en fremtid, ved å donere regelmessig!

 

GI DE EN STEMME

De lider i taushet, om ikke du snakker for de. Vær så snill; signér underskriftskampanjen vår!