SLIK REDDER ROLDA HJEMLØSE DYR
LES BUCK’S HISTORIE

buck_vetBUCK ble reddet inn fra gaten etter å ha blitt påkjørt av en bil som kjørte alt for fort. Vi ble kontaktet av en person som hadde sett den forferdelige kollisjonen. Kort tid etter ankom vårt bergingsteam for å transportere Buck til vår klinikk. Buck lå på siden, urinen hans rant og han skalv ukontrollerbart.

 

På grunn av mangel på utstyr ved Galati sin veterinærklinikk, måtte Buck kjøres til en annen by for å få tatt røntgenbilder. Vi var henrykt over å se at Bucks skader ikke var livstruende og at han ville bli i stand til å gå igjen.

 

I dagevis lå Buck på siden mens vi behandlet sårene hans og gav han injeksjoner. Etter at smerten gav seg, begynte han i terapi. Staben vår beveget bakbena hans og hjalp han med å gjøre spesielle øvelser hver eneste dag for å hjelpe han med å bli frisk igjen. Ikke lenge etter at vi publiserte Buck sin historie i sosiale medier, ble vi kontaktet av en tysk dame med navn Sabine som ønsket å adoptere han.

 

Dessverre viste Bucks snap test at han hadde hjerteorm, og måtte få behandling for dette før han kunne adopteres bort.

Behandlingen ble dekket av midler fra vår internasjonale hjerteorm-innsamlingsaksjon, men vi var livredde for at vi hadde oppdaget den livsfarlige sykdommen for sent.

Det var derfor en stor lettelse når Buck ble helt fri for hjerteorm, og han ble adoptert av tyske Sabine 12. oktober 2017. I dag er Buck og Sabine uadskillelige og lever et fantastisk liv sammen.

 

Takket være din generøsitet vil Buck aldri mer bli utsatt for farene ved å leve hjemløs på gaten, han vil aldri måtte jakte på eller lete etter mat eller spiselig søppel. Men det finnes så mange andre hjemløse hunder som Buck, som venter på at vi skal redde dem!

 

Buck har nå et lykkelig liv i Tyskland. Hjelp oss med å hjelpe dem!

Når du leser disse linjene, vær så snill å gi det du kan til de tusenvis av hjemløse hundene som fremdeles lider.

Buck sin historie: fra en paralysert hjemløs hund, til et bortskjemt familiemedlem i Tyskland.

Klikk på en av BUCKs gaver for å gjøre en forskjell for andre hunder som trenger hjelp.

Gavmilde støttespillere har hjulpet oss med å redde andre hunder som

Hera

HERAsin kropp var helt dekket med tjære når vi reddet henne. Takket være ROLDA sine støttespillere ble sårene hennes helt borte, og hun kunne dra fra Romania og til et nytt, trygt liv i Finland.

Chick

CHICK ble funnet underernært, dehydrert og med alvorlige hudproblemer som gjorde at hele kroppen hennes klødde og gjorde vondt. Hun får nå lov til å bli frisk ved et trygt, rent hjelpesenter hvor hun alltid vil være elsket.

Cara

CARA er en 3 måneder gammel valp som allerede har opplevet for mye lidelse; Etterlatt for å dø etter å ha blitt påkjørt av en bil, ble Cara sine bakben temporært lammet. Med riktig medisinsk behandling og terapi er det mulig for henne å gå igjen.