FØR – ETTER

Å redde en hund er ikke en så enkelt jobb, som det høres ut som! Så snart selv reddingen tar slutt, blir hunden en del av vår shelterfamilie, en del av vårt daglige arbeid og ansvar!

Å ta vare på en hund på en ansvarlig måte, er den vanskeligste dele av vårt arbeid. Spesielt da man har med sensitive, sky eller misbrukte hunder. Selv den minste feil kan risikere å ødelegge all jobben og alle de små framskritt vi har hatt i hundens rehabiliteringsarbeidet..

 

Vi har funnet fram noen fine bilder fra arkivet, for å dele med dere hvordan en redningshistorie startet – hundens transformasjon fra det øyeblikket den ble plukket opp på gaten, til den flyttet til sitt nye hjem.

 

Disse historiene er den reneste terapi for en rescuer-sjel. De fyller våre hjerter med glede, og gir oss energien vi trenger for å redde enda flere hunder!

 

Medisinsk Hjelp

 

Rehabilitering

 

Shelter

 

Adopsjon

DAISY

4 måneder gammel hund, ble påkjørt av bil! Folk i området forsøkte å hjelpe henne, ved å spjelke det knekte benet hennes. Da de så at hun ble værre, ringte de til oss. Hun er nå på bedringes vei, på veterinærklinikken.

BRAVEHEART

Hund ble funnet bundet med en metallwire til ett tre. Wiren var tvunnet stramt rundt det høyre frambenet hans, og skar seg inn i hud og vev. Han måtte opereres, og veterinæren må amputere det skadde benet.

RAMBO

Rambo ble funnet på en forlatt fabrikktomt, med en pote totalt ødelagt og full av kjøttetende mark. Skaden var for alvprlig, og benet måtte amputeres. Han bor nå i ROLDAs shelter.

ELLA

Ella ble forlatt av sin eier, som hadde oppbevart henne bundet, med en svært stramt og rungt halsbånd. Hun hade merker etter halsbåndet rundt halsen, da vi fant henne. Hun hadde også ett infisert sår på det ene øret sitt. Hun kommer seg nå til hektene i vårt shelter.

STEFUN

Han ble kjøpt av en dyremishandler, for 2000€, og brukt i hundekamper og til avl. Han bl forlatt da han fikk en ryggskade som det etterhvert utviklet seg en 2 kilos svulst i. Veterinæren vår fjernet svulsten, og Stefun bor nå i vårt shelter.

PICIU

Ett ektepar holdt Piciu som kjæledyr, og han satte seg fast i ett metallgjerde en dag han var ute på utforskning. Han pådro seg dype flenger, og mistet en stor mengde blod. Han måtte amputere det ene bener, men kom seg tilbake til sine eiere, med livet i behold.

OSCAR

Ble funnet som valp, det ene benet var da deformert. Veterinæren fant ingen andre løsninger, enn å amputere det skadde benet. Oscar er fortsatt ledig for adopsjon.

PUFULET

Pufulet ble påkjørt av en bil. Det ene øyet hans ble hardt skadet, og i tillegg knakk han 3 ben i ryggen. Han ble helt frisk igjen, og er nå tilbaka hos sin kjærlige eier.

MITU

Mitu ble funnet på gata, av en tilfeldig forbipasserende. Han var da i koma. Det viste seg at han hadde blitt påkjørt av en bil, og at kjeven hans var knekt, og han mistet ett øye, i sammenstøtet. Dessverre har han mistet synet for godt. Han ble adoptert av mannen som fant ham på gata, Herr Lazar!

SHAKIRA

Ung og nydrlig jente, funnet med en gammel skade på det ene frambenet, noe som medførte amputasjon. Shakira er leken, sosial og hun trenger ett hjem!

FRANKIE

Funnet med dype, åpne sår og brannskader på toppen av hodet. Hun trengte 2 måneders intensiv behandling for å komme seg. Pr.nå bor hun i ROLDAs shelter hvor hun blir beskyttet fra mishandling og ondskap.

BAR

Funnet på en byggeplass, med ett alvorlig, åpent sår, som hun har hatt i over 1 uke. Dette satte ikke bare benet, men også livet hennes i fare! Vi klarte å redde begge deler!

HERA

Forlatt i veikanten, dekket av tjære; Hera kom seg igjennom en svært vanskelig periode i livet, til tross for hennes unge alder. Takket være våre støttespillere, er hun bedre og klar til å starte ett nytt liv.

ANDY

Valp reddet fra en søppelhaug, underernært, med skabb og ett øye vi dessverre ikke kunne redde.

CHASMINE

Funnet på en haug med søppel, hvorfra hun ble reddet sammen med 3 andre valper. Alle valpene hadde frostskader. Etter å ha fjernet ett øye kirurgisk, ble Chasmine adoptert til Sverige!

NABI

Funnet med ett knekt, og alvorlig betent ben, som måtte fjernes for å redde livet. Nabi ble adoptert til Sveits!

HOMER

SSeniorhund full av parasitter, forlatt for å dø. Alvorlig dehydrert da han ble funnet. Homer ble adoptert til Sveits.

PUFI

Reddet med alvorlig øyeinfeksjon. Heldigvis dukket vi opp tidsnok til å redde øyet hennes. Pr.nå lever Pufi i ROLDAs minste shelter.

WHITE ANGEL

Reddet fra gata, helt blind. White Angel smeltet mange mange hjerter. Adoptert til Norge, med det nye navnet Zinga, er hun nå trenet til å søke opp og redde forsvunnede hunder i Norske skoger!

SUGAR

Funnet midt i gaten, med ett ben knust i flere biter. Benet kunne ikke reddes, dessverre. Men han er klar for adopsjon og han er en sann survivor!
Vis at du bryr deg
0%
$ raised of $30 000