Det finnes ikke noe verre sted å bli født som hund…

Romania har med god margin det største problemet hva gjelder antall hjemløse dyr i hele øst- og sørøst Europa. Dessverre får Romanias hjemløse dyr mye mindre oppmerksomhet og mediedekning enn land som Hellas, Tyrka og Spania. Hovedsakelig fordi Romania ikke er noe turistmål. Det er få utlendinger som blir vitne til lidelsene våre forlatte og mishandlede dyr må gjennomleve. Dessverre forblir de ute av øye, ute av sinn, og av liten interesse for de internasjonale mediene.

En blind hunds lange reise. I Romania ville antagelig Zinga ha vært død nå.
I Norge ble hun gjenfødt.

Men de lever i håpet, de klamrer seg til det. Og det samme gjør vi.

Og håp er en dyrebar gave vi alene kan gi de millioner av forlatte og mishandlede hjemløse dyrene i våre gater. Hvilke skapninger er ikke villige til å kjempe for livet sitt? Sloss mot umulige odds for å beskytte og å skaffe mat til sine små? Vi har mye mer til felles med våre firbente venner enn vi kanskje tror, men vi har mulighet til å gi dem en bedre fremtid. Uten oss har de ingenting, ingen som bryr seg.

Vi jobber for å gi rettferdighet til de som er glemt, de som ikke har noen egen stemme. Denne drømmen er oppnåelig, men ikke uten din støtte.

Projects

The health and well-being of people in developing countries like Romania are directly linked to animal health and disease control. That’s where we step in.
We run long-term projects, focusing one of the poorest regions of Romania, aiming to improve the welfare of animals as well as the lives of people connected with them.

Slider

Vær den forandringen du ønsker å se i vår verden

Permanent, meningsfull forandring for millioner av lidende dyr over hele verden begynner med deg. Vær den forandringen du ønsker å se i vår verden! Bli med oss å skape en bedre verden!