Hjelp ROLDA med å redde hunder som Chico!

Jeg har tryglet om kjærlighet og trygghet hele mitt liv! Vær så snill: ikke la meg leve videre, slik som dette!
Kan hende er jeg bare en hund, men jeg er også menneskets beste venn…allikevel har hele mitt liv bestått av sult, vold og lidelse!

Men jeg har aldri gitt opp håpet!

Jeg har ikke gitt opp håpet om å få ligge i en myk seng, eller om å få oppmerksomhet, god mat, rent vann. Men aller mest av alt: jeg har aldri gitt opp håpet om en kjærlig og beskyttende menneskehånd. Tanken på å bli elsket, holder meg oppe. Dette er oss, gatehundene: vi er de som aldri gir opp håpet!

Èn dag rammet tragedien.

Jeg er en gatehund. Jeg elsker min frihet, faktisk er det det eneste jeg eier og har. Jeg holdt meg i livet ved å holde meg i bevegelse. Jeg drev rundt fra ett sted, til det neste. Jeg beveget meg for å finne mat, og jeg beveget meg for å finne ly…Jeg nøt de korte øyeblikkene jeg løp i medvind, med en liten bris i pelsen, de gangene jeg kom meg unna fare. Den dagen tragedien rammet, klarte jeg ikke reise meg opp! Jeg prøvde igjen og igjen, men kom meg ikke opp på bena! Jeg unner virkelig ingen den følelsen!

ROLDAs redningsteam lovet meg den beste mulige behandlingen. Men ingen kan si sikkert hvilke sjanse jeg har for å kunne gigjen…jeg er ikke lenger ung…det kjenner jeg tydelig i de gamle bena mine. Men…jeg er en slosskjempe! Jeg lover jeg vil forsøke alt! Jeg vil gi alt for å kunne gå igjen, for jeg vil ikke leve resten av livet krabbende!

Jeg trenger din hjelp for å klare å gå igjen! ROLDa tok meg til Galatis beste veterinærklinikk…men på lang sikt vil jeg trenge hydroterapi, noe som ikke finnes her jeg bor! Om du ønsker å hjelpe meg, så ROLDA kan kjøpe den maskinen jeg trenger for å få den behandlingen jeg (og andre hunder med samme skader), trenger for å kunne gå igjen, klikk på linken under her. Maskinen koster 6000 euro.

Her kan du lese detaljene om maskinen vi sparer til

ROLDAs redningsteam har lett etter alternativer, og vi fant denne maskinen, som heldigvis finnes på lager. Maskinen er ikke billige, vi vet dét, men den kommer ikke til å redde bare mine ben! Den kan også redde bena til alle de hundene som hvert eneste år blir påkjørt av biler, eller får andre traumer som gir midlertidige lammelser Slike midlertidige lammelser kan ofte reverseres, bare man har tilgang til riktig utstyr og maskiner!

For alle de som blir midlertidig lamme, er denne maskinen virkelig gull verdt!

Rumenske hunder havner svært ofte i bilulykker. Faktisk så anser vi dette som en av hovedgrunnene til både midlertidige og livsvarige skader hos gatehunder. Å redde gatehunder er en fulltidsjobb. Til denne jobben trengs både vi som bor her, og du som støtter oss hjemmefra! Vi trenger DEG! Du er nemlig en av de spesielle menneskene som ikke snur hodet bort i møte med tragedie, en av de som ikke forlater sine venner, uansett hvor hardt livet blir. Hjelp meg å fortelle hundene at de aldri er alene! Vi er der sammen med dem, hele veien!

Hjelp meg å bygge en håpets bro for alle de hundene som har en sjangse til å kunne gå igjen, en sjangse til å leve med verdighet igjen…hjelp meg å formidle til dem, at de virkelig ER menneskenes beste venn! At de betyr noe. At de har verdi! Hjelp de, så de kan gå ved menneskenes side igjen, mens de lever livet til fulle! Vær så snill: hjelp meg, så jeg kan skaffe utstyr til Chico, så han får hjelpe før det er for sent! For han behøver ikke krabbe resten av livet. Han kan gå, med hjelp fra virkelig gode venner.”

Dana Costin, grunnlegger av ROLDA

Hydroterapi er en medisinske behandlingsform som bruker vann, for slik å redusere belastningen på ledd, ben og muskler. Da maskinen er kjøpt og innstallert, vil det ikke tilkomme andre utgifter enn strøm og vedlikehold. Men maskinen og tilbehøret er dyrt. Vi prater kort sagt om ett digert, sofistikert, transparent badekar, med en innebygget tredemølle som kan fylles med vann, for å på den måten trene hunden på en så skånsom måte som overhode mulig.

Denne treningsformen gir en mye raskere rekovalesens enn konvensjonell trening. I tillegg kan hydroterapi være en flott treningsmetode for seniorhunder. Og ROLDA har mange seniorhunder!

Med den pågående hundemat-innsamlingen, kan man kan lure på hvorfor vi velger å samtidig starte en innsamling til en hydroterapimaskin / vanntredemølle…

Men som du sikkert selv ser, så vil ikke mat alene hjelpe hunder som Chico til å leve livet med verdighet. Ett av våre hovedmål har alltid vært å kunne utruste klinikken vår med moderne utstyr, for rehabilitering og terapeutisk behandling av skadede hunder. Slikt utstyr vil potensielt kunne redde tusener av hunder som Chico.

Fordi spesialutstyr er dyrt, kan vi kun kjøpe ett av gangen, og akkurat nå er det altså ei vanntredemølle som står på ønskelista vår.

Gi en gave