31 tidligere gatehunder ankom Sverige

Jeg elsker virkelig å dele gode nyheter med deg!

I forrige uke ankom 31 hunder sine nye, gode hjem i Sverige! Samtlige av de 31 hundene er trygge og ved god helse, etter den lange turen fra Romania. Våre svenske representanter var til stede da hundene møtte sine nye eiere, for å sikre at alle fant fram til rett familie, med selvsagt også for å ta bilder av de tårevåte, første møtene.

Her ser du noen av bildene de sendte oss:

Virkelig hjertevarmende:

Dette er resultatet vi jobber for å få, for alle hundene vi redder inn fra gata. De fortjener alle å bli del av en familie som verdsetter og elsker dem! Enkelte av de 31 hundene har bodd i våre sheltere i over ett år, noen har kommet under vår omsorg i nyere tid. Den aller nyeste hunden, er Panda! Her ser du ham nyte en liten lur, i sofaen hos sin nye, svenske familie!

I tilfelle du har glemt det (for det er jo så mange hunder, og så mange skjebner), så ble Panda funnet av vår kollega Mada, da hun var på nyttårsbesøk hos sine foreldre, 1. Januar.

Det høyre øyet hans var borte (vi aner ikke hvordan han mistet det), men ellers var han ved god helse.

En fantastisk familie har gitt Panda ett nytt hjem og en ny sjanse, og han nyter nå Sveriges fantastiske natur, og ser på verden med undring og glede.

Og han tar seg rett som det er, en liten hvil i sofaen!

Panda og de 30 andre hundene, har nå funnet sine nye “for alltid hjem”, og det er i stor grad takket være DEG! Dine bidrag har satt oss i stand til å hjelpe hunder, gi dem mat, husly, veterinærtilsyn, vaksiner, og en sikker reise til sine nye hjem!

Og fortsatt har vi flere dusin hunder som er reservert for nye familier, og som venter på å få reise hjem! Hver eneste hund må vaksineres før de drar til sine nye familier. Vi må også sikre at de er ved god helse, før vi sender de av gårde på den lange reisen hjem.

I dag ber jeg deg om hjelp, slik at vi kan få adoptert ut enda flere hunder, til gode nye hjem, der deres nye familier venter på dem! Mange av de reserverte hundene trenger fortsatt veterinærbehandling og rehabilitering før de kan reise. I tillegg trenger de vaksinene sine.

Din donasjon vil hjelpe oss å dekke utgiftene til behandling og reise.

Dessverre er hundesmugling vanlig I mange deler av Østeuropa, og det kan fort bli fatalt for hundene. ROLDA er selvsagt motstander av hundesmugling, og vi vil fortsette og sloss mot denne smuglingen av de åpenbare årsakene, men også fordi den går på bekostning av veldedige organisasjoner som vår, som adopterer ut hunder på lovlig måte.

Tusen takk for at du støtter ROLDA og lovlige adopsjoner.

Om du har anledning, håper vi du vil donere oss noen kroner i dag, slik at vi kan sende enda flere hunder til sine nye, gode hjem, på lovlig vis!

Gi en gave