Flere esler som Ben trenger vår hjelp!

1%
$209 raised of $30000

ROLDAs støttespiller har hjulpet Ben fra den dagen vi reddet ham, og vi setter så enormt stor pris på hjelpen deres!

Dessverre så finnes det hundrevis av lidende esler i vårt område, samt tusenvis i hele Romanis, og disse også vår hjelp! Akkurat som Ben, så blir også disse slått og mishandlet på forskjellige vis, og mange av de har ubehandlede, medisinske problemer i tillegg!

Dessverre kan vi ikke hjelpe så mange som vi ønsker, rett og slett fordi vi ikke har shelter til å huse de. Vi har pr.dags dato kun det provisoriske metallskuret hvor Ben bor. Det vi derimot har, er en stor, ledig tomt å bygge ett esel-shelter på!

Som situasjonen er i dag, kan vi kun tilby medisinsk hjelp til esler med akutte, medisinske problemer, og denne hjelpen tilbyr vi kun til fattige familier, som ikke har råd til å betale regningen selv. Pr. nå har vi ikke plass til å konfiskere selv de mest mishandlede dyrene, slik at de må fortsette å bo med sine torturister., mennesker uten en sjel…

Pengemangelen gjør oss frustrerte, for vi vil så inderlig gjerne gjøre mer for de stemmeløse, vi vil forsvare de hjelpeløse dyrene vi ser blir mishandlet, dag ut og dag inn…

En av våre største drømmer, er å kunne bygge ett esle-shelter på tomtå var – en tomt som fra før rommer ca 700 hunder, noen katter, og selvsagt Ben), men fortsatt er realiteten at vi mangler penger til å bygge shelteret.  Men, vi lever i håpet!

Esel-shelteret vi drømmer om  å bygge, vil bli en del av vårt ”paws-up Center” (Labbene i været senter), og det vil kunne huse opptil 50 eseler i en helisolert stall, med eget område for mating, samt en uteinnhegning med delvis skygge, og løpegårder hvor eslene kan løpe, leke og kose seg!

Kanskje virker ikke 50 esler som så veldig mye, i ett land hovr tusenvis av de lider på daglig basis, men det er en start! Vi ser hvilke store forandringer vår innsats har gjort for Ben, og vi ønsker virkelig å utgjøre en tilsvarende forskjell i livet til så mange esler vi bare klarer! Men først av alt må vi bygge shelteret, deretter kan vi begynne å tenke på ene eventuell utvidelse av det…

Av erfaring sp vet vi, at den første byggingen er det hardeste hinderet å komme seg over.

Vær så snill: donér oss en liten gave, så vi kan bygge esel-sheltered vårt!

Vi estimerer kostnadene til ca. 30000 USD.

Hver eneste person som donerer 500 euro eller mer, til esel-shelteret vårt, vil få navnet sitt (eller ett annet navn, om du heller vil det), gravert på en treplakett, som vil bli montert på bygget ved ferdigstillelse. På denne måten ønsker vi å annerkjenne giveren.

Hundrevis av neglisjerte esler trenger vår hjelp!

Fram til esel-shelteret vårt er ferdig bygget, vil ROLDA forsette å dele ut godbiter, mat, vann, medisiner og omsorg, til esler eid av fattige beboere i vårt område. Forhåpentlig så vil disse eslene forstå at vi tar oss av og passer på dem.  Kanskje forstår de også at de vil få ett godt og trygt hjem hos oss, den dagen de går av med pensjon? Ben har 700 kosete hunder som selskap pr.nå, men vi er helt sikre på at han ville likt selskap av noen av sin egen art også!

Vær så snill: donér i dag!