Flere esler som Ben trenger vår hjelp!

0%
$ raised of $90000
0
$ Raised
0%
$90000 Goals

Flere esler som Ben trenger vår hjelp!

ROLDAs støttespiller har hjulpet Ben fra den dagen vi reddet ham, og vi setter så enormt stor pris på hjelpen deres!

Dessverre så finnes det hundrevis av lidende esler i vårt område, samt tusenvis i hele Romanis, og disse også vår hjelp! Akkurat som Ben, så blir også disse slått og mishandlet på forskjellige vis, og mange av de har ubehandlede, medisinske problemer i tillegg!

Dessverre kan vi ikke hjelpe så mange som vi ønsker, rett og slett fordi vi ikke har shelter til å huse de. Vi har pr.dags dato kun det provisoriske metallskuret hvor Ben bor. Det vi derimot har, er en stor, ledig tomt å bygge ett esel-shelter på!

Som situasjonen er i dag, kan vi kun tilby medisinsk hjelp til esler med akutte, medisinske problemer, og denne hjelpen tilbyr vi kun til fattige familier, som ikke har råd til å betale regningen selv. Pr. nå har vi ikke plass til å konfiskere selv de mest mishandlede dyrene, slik at de må fortsette å bo med sine torturister., mennesker uten en sjel…

Pengemangelen gjør oss frustrerte, for vi vil så inderlig gjerne gjøre mer for de stemmeløse, vi vil forsvare de hjelpeløse dyrene vi ser blir mishandlet, dag ut og dag inn…

Èn av våre drømmer, består i å bygge ett fristed for ca 50 esler, i form av en isolert stall av treverk, med matingsområder, og utendørs padocker, hvor de kan mosjonere og leve ett bekymringsfritt esel-liv.

40 rednings-esler virker kanskje ikke så mye sammenlignet med de hundrevis som bor i samfunnet vårt, men det er en start. Vi har gjort en slik forskjell i Bens liv, og vi ønsker å gjøre det for så mange esler som vi kan, men først må vi bygge dette tilfluktsrommet og så kan vi konsentrere oss om utvidelse.

ROLDAs fristed for esler vil inngå som en del av vårt PawzUp-prosjekt.

Vær så snill: donér oss en liten gave, så vi kan bygge esel-sheltered vårt!

Byggfaser

1) Papirarbeid: topografiske målninger, omdisponering av 270 m2 dyrket mark, til bygging av stall. Ytterligere autorisasjoner (inkludert veterinær).
2) Fundamentering i betong
3) Bygge et fristed for esler – stall (vegg i vegg med heste-shelteret for å redusere kostnadene)
Felles innendørsområde for esler og hester: Stellerom, utstyrsrom, fôrlager og oppbevaring.
4) Halm eller takpanel i stål
5) Rom-inndeling (2 rader à 10 bokser)
6) Tilkobling av stallen til vann og strøm. Innstallering av overvåkningssystem, brann og røykvarsler.
7) Gjerde inn et 1480 kvadratmeter stort beiteområde med foringsplass og et skyggefullt område
8) Innstallering av tak/levegg, som beskyttelse mot sol og regn
9) Innkjøp av det mest nødvendige utstyret

Sponsormuligheter

Både enkeltpersoner og firmaer vil få muligheten til å sponse vårt Esel-fristed. Ditt navn, eller navnet til en du selv velger (for eksempel navnet til ett esel eller annet kjæledyr du har mistet, ett kjært familiemedlem el), vil da bli inngravert på en treplankett, og hengt på av boksdørene inne i stallen. Pllanketten vil henge der, så lenge stallen er i drift!
Obs. hver plankett kan ha flere sponsornavn inngravert.

Sponsoravtale for å få navn på en plankett (8 stykk tilgjengelig): 2000 dollar, ca. 20 000 kroner
Sponsoravtale for å navngi hele Esel-fristedet: 60 000 dollar, ca 600 000 kroner.

Det finnes altså en unik mulighet til å få navngi hele Fristedet, og èn generøs donor vil få æren av dette, ved å donere overnevnte sum. Mange dyreelskere ønsker å spre litt kjærlighet til disse mindre heldige eslene, og ofte gir de til flere esel-fristeder rundt om i verden. Steder hvor esler lider, og blir neglisjert og mishandlet. Når du sponser ROLDAs esel-fristed, gir du dyr fra fattige samfunn, dyr som ikke har noen andre til å hjelpe seg, og intet håp om en bedre framtid uten vår hjelp, en veldig viktig håndsrekning. Dette er dyr som jobber knallhardt, nesten dørgnet rundt, og som blir “belønnet” med slag, spark og annen vold, dyr som blir tynet til de ikke har noe mer igjen å gi. Da de har gitt alt, blir de ofte hensatt i grøftekanten, overlatt til sin egen skjebne, kastet som søppel.

Ærlighet og takknemmelighet, er viktig for oss i ROLDA. Vi ønsker å vise vår takknemmelighet til støttespillere som donerer til våre innsamlinger, og støtter oss i stort og smått.
Individuelle donorer listes opp i kolonnen til høyre. Når du donerer direkte via denne siden, vil ditt navn og summen du har donert, automatisk vises i dette feltet. Dersom du donerer via sjekk eller bankoverføring og har merket gaven “Donky sanctuary”, må summen derimot legges til manuelt av oss. Dersom du ikke ser ditt navn i listen, kan du sende oss en mail til contact@rolda.org, så vil vi legge det til, så fort vi får anledning.

Bygningens kostnader

70.000 USD

Tilleggskostnader

(tilknytning til vann og strømnettet, og så videre)

20.000 USD

Estimert kostnad

(fra 1 til 6)

90.000 USD