Hjelp ROLDA for å redde Ellie

Hver eneste gang vi redder en ny hund, forsøker vi å finne ut hvor han/hun kom fra, for å på den måten, bedre forstå deres situasjon.

Da Delu bragte Ellie til shelteret vår, var dette det vi visste om hunden:
● Delu ble oppringt av en person som hadde funnet 2 hunder.
● Den ene var Ellie, og den andre var Chow chow-landingen Bunga. Personen nevnte i forbifarten, at Ellie haltet.
● Ifølge finner, ble begge hundene funnet mens de vandret gatelangs.
● Begge hundene satt i samme transportbud da de ble hentet av Delu.

Det er helt klart at Ellie har hatt en eier. Hun ble forlatt, uvisst av hvilken grunn. For en tid tilbake ble hun slått eller truffet av noe, dette vet vi fordi hun har ett gammelt, ubehandlet benbrudd. Det er dessverre slik det ofte er: mange av gatehundene vi tar inn, har gamle og ubehandle brudd i kroppen. Brudd som har grodd uten behandling, og som derfor ofte gror sammen feil, og forårsaker ytterlige plager, smerter og endring i ganglag.

Ellie er en liten, nydelig hund som dessverre har lært hva det vil si å være hjemløs og uelsket.

Så fort vi så hvordan hun haltet, skjønte vi at noe var alvorlig galt, og vi fikk henne raskt til veterinær. Etter en kontroll og flere røntgenbilder, konkluderte veterinæren vår med at det gamle benbruddet forårsaket så store plager, at det må opereres og settes tilbake i rett posisjon.

Fordi dette er en gammel skade, finnes det ingen garantier for at operasjonen vil bli vellykket. Men vi føler oss sikkre på at Ellie – etter operasjonen, og en lang rekovalesensperiode – vil bli smertefri.

I aller værste fall vil hun miste benet, men vi vet at veterinæren vil gjøre sitt ytterste for å redde benet, stoppe smerten, og hjelpe henne, så hun igjen får et normalt ganglag.

Det er så trist å tenke på at en hunds liv kan forandres så fullstendig, på bare ett kort øyeblikk: fra å ha ett hjem, til å først bli en hjemløs gatehund, deretter en skadet, hjemløs gatehund. En uønsket sjel, merket for livet, og i konstante smerter.

Takket være ROLDAs supportere, så vil Ellies mareritt nå tilhøre fortiden hennes.

Det er flere måter å hjelpe Ellie til å bli bedre:

Du kan gi oss en liten gave - hjelp Ellie ved å bidra til å dekke operasjonskostnadene hennes.

Del historien hennes med dine dyreelskende venner

Del link til våre sosiale medie-sider, spesielt til vår facebookside.

Flere støttespillere betyr mer hjelp.
Dette gjelder nå, mer enn noensinne!

Ingenting kommer enkelt her i livet. Hverken for oss, eller for Ellie. Vår oppgave er å jobbe hardt, å møte utfordringer med ett smil, og å utrette mirakler for hunder som Ellie.

Og du, vår kjære ROLDA-støttespiller, er med på hvert eneste steg vi tar, for hver eneste hund vi redder inn: for hver eneste framtid vi endrer.