En avskyelig, feig handling.

Denne stakkars, lille hunden, ca.1 år gammel, ble funnet igår morges, dekket av tjære. Hunden ble funnet, og rapportert til ROLDA, av en mann fra en militærleir i nærheten, som hadde hørt de desperate skrikene fra hunden, da tjæren brant huden hans.

Hunden hadde blitt pakket i plastikk, og kastet i ett tjærehull, visstnok som en form for straff. Den lokale veterinæren og svenske ROLDAfrivillige, som var i byen for å assistere oss med vår steriliseringskampanje i September, oppsøkte og hjalp hunden umiddelbart. De fjerne pelsen hans, da denne var fullstendig dekket av tjære, og de renset hans brente hud og sårene, som ble forårsaket av kokende væske. Han har fått behandling med antiinflamatoriske midler, og smertestillende. Selv om han blir behandlet forsiktig og kjærlig, er han selvsagt fortsatt i sjokk og er ekstremt stresset. Han klarer ikke å slutte å skjelve av frykt, forårsaket av traumet han har blitt påført.

Vi har kalt denne stakkars gutten Tarot. Han har en identitet, han har en sjel. Han har følelser, akkuratsom oss. Tarot skrek ikke fordi han er ett dyr, han skrek fordi han fikk varm tjære over hele kroppen! Den som gjorde dette mot Tarot, er inhuman og feig! Intetdyr fortjener dette! Alle som har tatt seg av Tarot er i sjokk. Det ble grått mange tårer og knust mange hjerter mens vi desperat jobbet med å redde ham…
ROLDA er ekstremt takknemmelige overfor alle som har vært der for Tarot! Sammen sloss vi for å hjelpe ham! Livet hans henger i en tynn tråd.

Vær så snill: vis din støtte til Tarot og veterinærstaffen som døgnkontinuerlig jobber med å redde ham.

Husk at det er pga.deg at vi i ROLDA kan hjelpe i akutte situasjoner, som denne. Om ikke ROLDA hadde eksistert, hadde Tarot lidd en sakte og grusom død.

Takket være deg, gir vi håp #givehope, til hjelpløse dyr som ingen andre hjelper. Vær då snill: gi en liten gave og hjelp Tarot idag!

Ps: du kan følge Tarots framgang på ROLDAs Facebookside. Følg med for oppdateringer.

Tarot etter

Gi en gave