Nødropet du ikke kan ignorere

Det er svært tidlig på morgenen, den aller første dagen av steriliseringskampanjen i Smardan, og både veterinærklinikken og den tilhørende hagen er smekkfulle av ventende dyr og eiere, da en av våre frivillige, Paula løper ropende inn på klinikken!

Den dagen vokster ROLDAs familie med ytterligere to medlemmer: to møkkete, illeluktende pelsballer. to par uskyldige øyne som ikke kunne åpnes helt, grunnet en urovekkende mengde flått på og rundt dem, to par øyne som observerte alle våre bevegelser først nysgjerrig, og deretter vaktsomt.

Les videre…

I høst vil alle donasjoner dobles, mens din medfølelse forblir uvurderlig!

og din donasjon dobles til 400

og din donasjon dobles til 1000

og din donasjon dobles til 2000

Velg ett hvilket som helst beløp, og det blir doblet!

I dag vil vi fortelle deg en historie som dessverre ikke er unik. Den blir gjentatt gang på gang, i noen tilfeller daglig. Som med alle våre redninger, starter også denne med ett rop om hjelp. Denne gangen startet den med Paulas rop om hjelp, og ett rop om hjelp fra to små valper, forlatt for å dø ved ett kirkegårdsgjerde, dehydrerte, under en brennhet sol. To møkkete pelsballer, livredde og skjelvende; to par uskyldige øyne, øyne som ikke kunne åpnes på grunn av all flåtten som hadde bitt seg fast rundt de, to tørre snuter og to mager fulle av parasitter.

Hvordan kan du ignorere disse to? Ironisk nok, fant Paula disse valpene på en av ROLDAs gratis steriliseringskampanjer i landlige områder, kampanjer som blir avholdt nettopp i den hensikt å unngå at nye valpekull blir født til ett liv i lidelse og nød. Faktum er nemlig at uten preventiv behandling, vil 1 av 2 valper dø av parvo, distemper eller andre alvorlige tilstander. Kun 4 av 6 valper overlever hele karantenetiden. Så hardt er livet da man blir født som en hjemløs, liten valp i Romania.

Vi vil gjerne ha deg med på teamet vårt, på redningsoppdrag i Galatis industriområder, som omgir hele byen. For ROLDAs redningsteam, er synet av valper dumpet på trappa til vårt shelter; i plastposer; eller kastet ut fra biler, ett helt vanlig syn.

Og om du tror du har sett alt, blir du skuffet: valper blir ofte drept; druknet; kvalt; separert fra sin mor mens de fortsatt har navlestrengen inntakt, lenge før de har åpnet øynene. Små snuter snuser i luften, og prøver å lukte seg fram til sin mor, som er langt av gårde, om ikke allerede død.

Forestill deg at du var med vårt team den dagen, at du så de to valpene som ankom klinikken da. De ble reddet fra Romanias gater, og du vet at for hver andre valp som blir reddet, vil én dø. Hvem av dem vil du hjelpe? Jeg er helt sikker på at du ville svare ”begge!”

Den eneste virkelige sjansen disse dyrene har, er medfølelsen fra folk i andre land enn Romania, fordi vårt lokalområde er altfor overveldet av sine sosiale og økonomiske problemer, til å evne å sette dyrenes beste først.

Takket være en privat bidragsyter, som velger å forbli anonym, vil alle donasjoner som gjøres de neste 2 månedene til disse to valpene, bli fordoblet! Akkurat som deg, kunne heller ikke vi velge. Akkurat som deg, vil vi innbitt redde dem begge to, og gi håp til så mange fler, som overhode mulig.

Valpemat, parasittbehandling, preventive behandlinger, vaksinekostnader.

I de 2 neste månedene, vil hver eneste donerte krone gå til å hjelpe disse to valpene, og hundrevis av andre hunder som vi allerede har under våre vinger. Hver eneste donerte krone vil også bli doblet de neste 2 månedene, noe som vil hjelpe oss å redde enda flere hunder fra livsfarlige tilstander i Romanias gater.

Siden 2006 har ROLDA hjulpet mer enn 18 000 hunder. Men det er du som faktisk redder de, fordi du aldri sier nei, og fordi du fortsetter å støtte våre redningsoppdrag i Romania.

18 000 ganger, og vi har aldri hørt ett eneste nei! Dét sier mye om oss, men enda mer om deg!

Takket være vår private støttespiller, vil hver eneste krone du donerer, få dobbel innvirkning, noe som gir oss dobbel styrke, og dobler våre ressurser i vårt arbeid i Romania. Vårt arbeid er ikke enkelt, men det er veldig givende.

Vi kan ikke ha deg med oss på vårt neste redningsoppdrag i Galati, så i dag spør vi i stede om å se på disse to valpene som ble reddet av Paula, og nyte følelsen av at du var med på å redde deres liv, da ingen andre bryr seg!

Ikke glem at det kun er i de 2 neste månedene alle donasjoner vil bli doblet.

Vi håper å kunne samle inn 40 000,- og ønsker å dele summen mellom shelter-utgifter og nye redningsoppdrag.

Velg din gave, og bli hos oss med ett smil om munnen! Du vet at vi sammen gir håp og gjør mirakler mulig i Romania.

Donerer du 300,- i dag, vil vi motta 600,-!

Gi en gave