Bygge Luftegarder

Om du noen gang har besøkt et hjelpesenter, har du en viss ide om hva et liv i fengsel betyr. Men om du har besøkt et hjelpesenter i Romania, Hellas eller Bulgaria, er jeg sikker på at det ikke er en opplevelse du vil glemme med det første. Med tanke på hvilke inntrykk disse skitne, overfylte ‘normale’ hjelpesentene i sør- og øst-europa gjør på besøkende – prøv å tenke deg at du er en hund som lever midt i dette – dag etter dag.

Adferden til en hund kan endres dramatisk i løpet av et langt opphold i en kennel.

Ved utgangen av 2013 kjøpte vi et landområdet nære hjelpesenteret hvor løpegårdene nå skal bygges!

Maria gav oss denne julen penger til den første løpegården. Hver løpegård koster 600 Euro, og inntil 5 store, voksne hunder eller flere små hunder vil få glede av denne investeringen. Vi trenger 120 løpegårder

Hjelp oss nå

Prosjekt:Naturlig Hundeshelter

Her Kjøp en billett til friheten for noen av hundene i våre kenneler

Vi ønsker å kjøpe et stort landområde som kan bli en “åpen by“, tilsvarende det som allerede er gjennomført av andre dyrevernorganisasjoner i Tyrkia og i nordvestlige Romania. Dette vil gi frihet og sikkerhet til hunder som har små sjanser for adopsjon og som foretrekker å leve utenfor et menneskelig miljø.

Naturreservat for ikke-adopterbare hunder

Donasjoner av forsyninger til veterinaernruk

Vi trenger alle typer veterinærutstyr for å tilby et profesjonelt arbeidsmiljø til veterinærer som er villige til å hjelpe gatehunder og hjemløse katter.

Vi trenger donasjoner av forsyninger til veterinærbruk, for eksempel sprøyter, latex hansker, suturmateriale og kastreringspakker. Donert antibiotika og andre legemidler bør ikke være utgått på dato.

Estimerte kostnader

  • Veterinærutstyr: 195.000 NOK
  • Kostnader for sterilisering av 500 hunder og katter: 56.000 NOK
  • Kostnader for månedlige forsyninger: 10.120 NOK

Youtube video av REX veterinær Clinic der veterinær utstyr er nødvendig:

Steriliseringskampanje 2017

Vi håper å kunne samle inn nok midler til å sterilisere omlag 1,800 hunder fra utkanten av Galati og landsbyen Smardan.Første del av planen er å sterilisere 200 hunder og dokumentere dette fotografisk overfor alle våre sponsorer og allmenheten generelt. Vi minner om at hver enkelt sterilisering koster 132 NOK.

[tab][/fusion_old_tab]