REDD LIV!

Hjelp de glemte, eierløse hundene, de du viser omsorg og empati fra pc-skjermen i ditt eget hjem.

De har håp og
det håpet er deg!

Gi en alternativ gave!

Gi tid istedefor penger!

Hver gang ROLDAs team redder en hjelpeløs hund, ønsker vi at du var her med oss, at du kunne lagt hendene rundt den lille kroppen, kjent hjerteslagene – kjappe, redde til å begynne med, roligere etterhvert som de skjønner at du ikke er ett av de farlige menneskene – vi skulle ønske at du kunne blitt med oss og trøstet disse hundene, som aldri før har kjent empati, blitt koset med eller beskyttet!

Vi skulle ønske du var her med oss, den gangen vi reddet Tarot (hunden som ble reddet ut av brennende tjære), eller da vi reddet Greta og valpene hennes, og du skulle vært her med oss, da vi reddet Bela, og kjapt bestemte oss for å sloss for livet hennes!

Vi vet du ønsker å være her også.

Og på én måte så er du allerede dét fordi

uten din støtte kunne vi
aldri reddet disse hundene!

Vi vet også at mange har flyskrekk, noen bor rett og slett for langt unna (fks.i USA eller Australia), og det er derfor for dyrt for de å komme hit og hjelpe oss fysisk. For enkelte er livet og hverdagen for travel, eller de har små barn og stressfulle jobber, og andre igjen har helseutfordringer som umuliggjør reisen.

For alle dere som er ute av stand til å besøke oss i Romania, så har vi her samlet noen eksempler på mennesker som gir #roldadogs (Roldas hunder) god hjelp, fra sitt eget hjem:

Ikke vær sjenert! Kontakt oss om du har en idé til innsamling, eller andre måter du kan hjelpe oss på! Har du planer om å avholde en innsamling, en Juletilstelning, vil du dele ut flygeblader, holde en stand på ett marked, delta på en konferanse, ta en prat med ett firma om muligheten for å sponse oss… Det finnes mange måter å gjøre en forskjell på. Det viktigste du har, er viljen til å gjøre noe!