MATINNSAMLINGSAKSJON

Hjelp 200 hunder med å bekjempe sult i Romania! Hjelp det fattige lokalsamfunnets kjæledyr med å holde seg friske og sunne!

I 7 år har vårt team kjempet for å kunne tilby høyest mulig standard for dyrene våre, og det høres kanskje enkelt ut…men jeg vet ikke hvor mange andre som kunne ha gjort det vi har klart! ROLDA bestred ikke unnskyldningen om ‘dårlig økonomi’ når stålverket nektet å bygge løpegårder for hundene. ROLDA sto alene i all den tøffe kritikken om mangel på løpegårder, men med hjelp av våre støttespillere klarte vi å starte byggingen av de første 20 løpegårdene i 2015.

I 2016 har stålverket redusert sine utbetalinger for hundene som hentes inn fra deres fabrikkområde med 20%.
En uansvarlig holdning og oppførsel som grenser mot dyremishandling har ingenting med ‘dårlig økonomi’ å gjøre. Det er et velkjent faktum at de som mishandler dyr, også mishandler – på den ene eller andre måten – mennesker. ROLDA har gjort en enorm innsats for å vise forståelse og medfølelse med alle de økonomiske unnskyldningene stålverket har kommet med i løpet av årene, men vårt hovedfokus er dyrenes ve og vel. Og nok er nok – vi må finne verdighet og styrke til å heve vår stemme og kreve rettferdighet!

Vi er ekstremt bekymret for fremtiden til våre hunder, men også for de 1 500 hundene som fremdeles lever på fabrikkområdet (antallet er et estimat gjort av stålverkets ledelse). ROLDA nektes å fortsette å hjelpe disse hundene…men vi kan ikke bare glemme det som har skjedd tidligere når ‘utilsiktet’ forgiftning eller massive nedslaktninger endte talløse hunders liv på brutalt og avskyelig vis.

200 stemmeløse individer er i stor fare for å sulte

– sviktet av et selskap eid av en av verdens rikeste menn – Mittal

Disse hundene trenger så mye hjelp de kan få – i dette øyeblikk, men også i morgen og i dagene etter. Det er en endeløs kamp og vi klarer ikke kjempe den alene! Disse dyrene er helt avhengige av mennesker som deg: medfølende, generøse og ansvarlige! Vi er ikke rike, vi har ikke engang en brøkdel av den rikdommen Mittal har, men vår kombinerte generøsitet kan gi disse hundene en anstendig levestandard.
I tillegg til for-kostnader, trenger vi midler til å dekke veterinærutgifter og de andre kostnadene ved å drive et hjelpesenter (leie av kloakk, sikring av sentrene osv). Til dette trengs om lag 100 000 EUR i løpet av de neste 12 månedene.

“I en verden der penger er makt, kan vi bevise at medfølelse, generøsitet, ansvarsbevissthet og engasjement fremdeles finnes. Vi kan vise at ‘stillhet’ ikke har en prislapp! Jeg ble personlig utskjelt av en leder ved stålverket, truet og forsøkt presset. Jeg gav meg ikke, fordi jeg visste at jeg ikke ville kunne leve med tanken på at jeg hadde overgitt meg og bare gitt opp. Sammen kan vi vise oss sterke nok til å skaffe for til hundene fra Mittal sitt selskap og sende han en felles budskap. Klikk her for å lese, signer oppropet til Mittal: Ikke la hundene dine dø! Og del videre med dine venner. Jeg håper på rettferdighet – på den ene eller den andre måten” konkluderer Dana Costin, grunnlegger av ROLDA

Vil du vurdere å sponse dem alle sammen?

For kr 250 i måneden kan du bli sponsor for alle hundene som trenger hjelp akkurat nå.
Spons dem alle!

Du trenger ingen PayPal-konto

og
Doner kr 100 ved å sende “Rolda 100” til 26128

og
send et valgfritt bidrag til vår konto:
Rolda Gatehunder fra Romania
Kontonummer 6219.13.48082

Ønsker du å bli mer involvert i vår kamp for å få slutt på sult?

Hjelp oss med å få ut informasjon til verden! Her er tre enkle steg:
1.  Lag en flyer/løpeseddel (eller spør etter en online-versjon fra oss)
2.  Sett inn dine og ROLDA sine kontaktopplysninger
3.  Ta med en løpeseddel til skolen din, kirken din eller organisasjoner du er involvert i, og be om hjelp.

Kanskje finnes det andre i ditt nærområde som også ønsker å hjelpe til med å få slutt på sulten? Du trenger bare å forhøre deg litt. Et godt utgangspunkt er å høre med skolen din, kirken eller organisasjoner du tilhører eller er involvert I.

Tusen takk!
ROLDA-teamet.