Historien om hvordan 200 hunder ble forlatt for å dø av en av de rikeste mennene i verden

Våren 2016 anla ROLDA to søksmål mot den lokale stålfabrikken på grunn av deres mishandling av hunder. Vi visste at kampen i rettsvesenet ville bli lang og vanskelig, men vi er nødt til å stå opp for å forsvare våre firbente venner som ikke har noen egen stemme.

200 hunder ble etterlatt av stålfabrikken uten mat og medisinsk behandling…mens hjelpesenteret ROLDA hadde bygget opp i samarbeid med stålfabrikken over natten

ble overlatt til seg selv uten noen kloakk, uten de lovede investeringene. Et stort antall valper og deres mødre ble overlatt til seg selv som søppel.

ROLDA har sendt flere anmodninger adressert til eieren av stålfabrikken, Britisk-Indiske Lakshmi Mittal, en av verdens rikeste menn. Sammen med våre støttespillere har vi bedt om rettferdighet for disse hundene. Firmaet og dets sjef foretrekker å holde munn og bruke sine ressurser på å kjempe mot oss i rettssystemet.

Vår advokat forventer at rettsakene vil avsluttes neste år, og vi forventer naturligvis å vinne. I mellomtiden er det tøft for meg og for hele teamet vårt, både fysisk og psykisk. Hver måned må vi kjempe for å klare å samle inn rundt 93 000 norske kroner i tillegg til våre vanlige inntekter.

Sommermånedene fikk vi inn mindre enn vanlig fordi mange av våre støttespillere er på ferie i juli og august. ROLDA sitt team velger å ikke dra på ferie. Vi blir hjemme for å på best mulig måte kunne hjelpe hundene vi har dedikert livene våre til.
For bare 100 norske kroner kan vi fore en hund i en hel måned. Vær så snill og send din gave i dag!

Du trenger ingen PayPal-konto

og Kontonavn: ROLDA
Kontonummer: 6219.13.48082
Norge

og Donere 100 norske kroner via SMS:
“ROLDA 100” til 26 128

Grasrotandelen: Søk etter organisasjonsnummer 998 398 495

Ja, jeg har av og til lurt på hvorfor jeg ikke har “kommet til en enighet” med stålfabrikken for å unngå rettssaker og kunne fortsette å leve livet mitt i fred – jeg har til og med blitt oppmuntret til å gjøre det. Problemet er at til syvende og sist kan og vil jeg ikke. Jeg har måttet se inn i meg selv og spørre min samvittighet. Og jeg ville simpelthen ikke kunne leve med en slik avgjørelse.

Jeg har valgt å kjempe videre i enda ett år, og appellerer til din godhet, forståelse og medfølelse for å gjøre det som er rett overfor hundene mine, selv om det er den vanskeligste veien å gå. Sammen med deg, føler jeg meg sterkere. Sammen med hundene mine, føler jeg meg aldri alene. Vær så snill å avse noen kroner for å hjelpe ROLDA med å kunne fore hundene stålfabrikken snudde ryggen til på den mest grusomme, avskyelige måten.