Redd Seth

Seth rørte seg ikke av flekken, og var helt ute av stand til å bevege seg. Veterinæren avgjør hvorvidt Seth kan gå igjen.

Vår veterinær har nå informert oss om at han må se an Seths form fram til neste Onsdag, før han kan diagnostisere ham, og si noe mer om framtidsutsiktene og prognosene hans, samt for å avgjøre hvorvidt han må ha operasjon, behandling og/eller rehabilitering.

De første røntgenbildene var ikke tydelige nok til å si noe sikkert, rett og slett fordi han ikke hadde vært på do på lang tid, og tarmene var fulle. Men på den neste runden røntgenbilder, kunne veterinæren se at ryggraden hans ikke viste noen tegn til synlige skader, noe som selvssgt er fantastiske nyheter! Imidlertid må veterinæren ta flere tester, for å finne ut hva det er som gjør at Seth ikke kan gå. Akkurat nå kan Seth kun stå på alle bena i omtrent 5 sekunder.

Nå logrer han med halen! Forhåpentligvis er dette gode nyheter for Seth.

Denne stakkars, lille hunden – antatt 6 år gammel – ble funnet i kulda, ute av stand til å stå, ute av stand til å krølle seg sammen for å holde varmen. Den lille kroppen skalv voldsomt i kulda og snøen, og han lå der i timesvis, antakelig i en dag eller to…

Vi vet ikke sikkert hvordan han endte opp på dette jordet, men høyst sannsynlig ble han enten dumpet der (hans øvrige helsetilstand tatt i betraktning), eller han gikk dit fordi han visste at noe var galt, hvorpå han til slutt kollapset.

Vi føler oss heldige som har funnet Seth, spesielt i dette været. Om han hadde forblitt ute i bare noen få dager til, hadde han ikke overlevd, da temperaturen tidevis har falt helt ned i -24°c!

Vi blir triste bare ved tanken på at Seth har ligget der ute alene, ute av stand til å røre seg, fullstendig hjelpesløs og desperat, konstant bjeffende i håp om at noen skulle høre ham, og hjelpe…

Men nå er han her hos oss, og mens vi tålmodig venter på diagnosen hans, krysser vi fingrene for at fremtiden hans blir lysere nå.

Vis din støtte til Seth: gi ham en donasjon idag! Mens han venter på dyreklinikken, ønsker vi at han skal ha mange folk i ryggen, folk som støtter ham og heier på ham!   Gi en gave

Tusen takk for din vennlighet og medfølelse.

Gi en gave