Vi vet vi er deres eneste håp.

6 valper ble forlatt ute i kulda, forlatt for å dø. Det er en skam, og stygt gjort, når folk ikke engang gir oss beskjed om at de har forlatt 6 uønskede valper ute på gata. Dette er en feig handling, utført av noen som ikke har noe respekt for liv i det hele tatt! Nå har den ene valpen fryst og sultet ihjel. De 5 som overlevde, klynget seg sammen i den kalde, våte esken, i ett forsøk på å unngå samme skjebne som den døde broren ved siden av seg.

Kan du forestille deg hvordan det føles å bli forlatt med sine søsken ute i kulda, uten mat og vann? Dere gråter alle sammen fordi kroppen begynner å bli nummen, og du blir stadig mer nervøs og desperat etter å holde deg varm.

Og så…faller din bror død om ved din side.

Du kan ikke engang sørge, for du er helt paralysert av kulden og av frykt for at du kan være nestemann som dør. Alt du kan gjøre, er å bjeffe, klynke og å gråte, mens du håper intenst at noen vil redde dere før den tøffe vinterkulda dreper deg óg.

Da vi endelig hørte gråten deres og løp bort til dem, så tittet jeg inn i øynene deres, og kunne føle hver og en av dem si “om du løfter meg ut av denne våte esken, lover jeg å gjøre deg lykkelig. Jeg lover å gi deg mitt vennskap – ett vennskap ingen andre kan gi deg, ett som bare jeg kan gi. Jeg er en liten skatt som kan gjøre at du glemmer dine problemer, få deg til å le og leke, og til og med få deg i bedre form, både fysisk og psykisk. Det koster deg ingenting å elske meg, allikevel virker det så vanskelig. Jeg er en rumensk, hjemløs hund, og jeg vil være forevig takknemmelig for ett vennlig ord, en klem, noe å spise…og vær så snill: ikke glem at min største drøm, er å være i ditt hjem, nær deg.”

Vi er helt knust over at den ene valpen ikke fikk en sjanse til å bli reddet, samtidig er vi takknemmelige for de 5 sjelene vi nå har trygt i vår forvaring. Denne tragedien kunne enkelt vært unngått.

Om du kan gi en donasjon idag, ville vi satt enormt stor pris på det! Har du ikke mulighet, forstår vi selvsagt dét! Dere har hjulpet oss så mye allerede, og vi kunne ikke vært mer takknemmelige!

Gi en gave